Libnet.ro
UNICEF

14:15

iPS Casian, despre vaccin: Boala se ascunde in teama. Ne e frica de vaccin. De ce?

Antena3 Antena3,
iPS Casian, despre vaccin: Boala se ascunde in teama. Ne e frica de vaccin. De ce?

IPS Casian, arhiepiscop al Dunarii de Jos, a transmis un mesaj credinciosilor, in cadrul unei predici online, prin care indeamna la eliminarea fricii de vaccinare. continuă pe Antena3

Dr Adina Alberts, reactie de ultima ora despre vaccin: Suntem manipulati. Cum l-a provocat pe Adrian Streinu Cercel

Aceasta postare se adreseaza mai ales colegilor mei din serviciile de sanatate, si-a inceput doctorul Adina Alberts mesajul publicat pe Facebook, in care a vorbit despre presiunile psihologice suportate de personalul medical vizavi de vaccinarea anti-COVID-19. in final, aceasta a lansat o provocare pentru profesorul Adrian Streinu Cercel. Dr Adina Alberts, noua reactie despre vaccinul .

iPS Teodosie s-a razgandit si spune ca are ganduri pozitive despre vaccin

Arhiepiscopul Tomisului, Teodosie, si-a schimbat opinia legata de vaccin. inaltul prelat face acum indemnuri la vaccinare si sustine ca anterior nu fusese informat suficient de autoritati despre acest subiect, potrivit Digi24.

IPS Teodosie, despre vaccinare: Nu putem interzice, nici nu putem promova Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul

La o zi dupa ce spunea ca are ganduri pozitive despre vaccinarea impotriva COVID-19, Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, afirma ca Biserica nu poate interzice, dar nici nu poate promova vaccinarea si ca el nu se va vaccina deocamdata pentru ca are alergie. Cel mai mult sa stiti ca vindeca tot rugaciunea, mai mult decat vaccinul, a sustinut marti IPS Teodosie.

ştiri de la Antena3

actualitate, 14:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,217 seconds )