Libnet.ro
UNICEF

13:30

IPS sfideaza din nou. Slujba de Craciun in orasul carantinat

Antena3 Antena3,
IPS sfideaza din nou. Slujba de Craciun in orasul carantinat

Situatie uluitoare la Constanta. Desi orasul de afla in carantina, inaltpreasfintitul Teodosie oficiaza astazi, cu public, Sfanta Liturghie la Catedrala Episcopala Sfintii Apostol. Mai mult decat atat, dupa slujba vor fi interpretate si colinde. continuă pe Antena3

iPS Teodosie, un nou gest socant. Ce a facut la slujba de Craciun, imaginile sunt graitoare

Vineri, a fost aglomeratie la catedrala din Constanta, acolo unde sute de enoriasi au venit sa asiste la slujba de Craciun, care este oficiata de iPS Teodosie. iPS Teodosie, un nou gest socant in plus, arhiepiscopul Tomisului a impartasit zeci de persoane cu aceeasi lingurita. intre timp insa, prefectul judetului Constanta, pe nume Silviu Cosa, .

Ce s-a intamplat in casa lui Emi Pian in Ajun de Craciun. Lacrimi si durere, din nou

Au trecut aproximativ cinci luni de la moartea liderului Clanului Dudueinilor, Emi Pian. Lucrurile au evoluat in rau dela acel moment. intre timp, incusiv tatal lui Emi Pian a decedat in inchisoare, iar tensiunile dintre clanurile interlope au crescut. Momente emotionante in curtea lui Emi Pian De la moartea lui Emi Pian a trecut ceva .

Cristina Joia, operata din nou la nas. Ce se intampla cu vedeta PRO TV, traieste o mare drama

Dupa ce a fost lovita in urma cu mai multe saptamani intr-un magazin, de catre o femeie, Cristina Joia de la Visuri la Cheie a suferit o a doua intreventie la nas. Aceasta operatie a durat aproxinativ cinci ore si a fost una destul de complicata. Cristina Joia, operata din nou la nas Amintim ca, .

Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou. Ce a spus despre noua femeie din viata lui

In prag de sarbatori, Chef Catalin Scarlatescu a venit cu un anunt bomba pentru fanii sai, si anume, ca este intr-o relatie. Cu toate ca de-a lungul timpului a fost surprins in compania unor domnisoare frumoase, niciodata nu a afirmat despre vreuna dintre ele ca este, oficial, iubita lui. Chef Catalin Scarlatescu iubeste din nou .

iPS Teodosie, slujba de Craciun cu incalcarea regulilor carantinei VIDEO

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului a slujit vineri, 25 decembrie, la Catedrala Sfintii Apostoli Pentru si Pavel din Constanta. Slujba de Craciun a fost oficiata in locasul de cult.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1972 seconds )