Libnet.ro
UNICEF

17:30

iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei. Ce s-a intamplat cand sfintea apa

Playtech Playtech,
iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei. Ce s-a intamplat cand sfintea apa

Un incident neasteptat a avut loc marti, cand iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujb de sfintire a apei, la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta. iPS Teodosie, aproape de un accident in Ajunul Bobotezei in plina pandemie de coronavirus, Teodosie nu a respectat masurile care au fost recomandate de medici si . continuă pe Playtech

Ce trebuie sa faci in ajunul Bobotezei. Este interzis, insa, un lucru important

Inceputul de an, aduce doua mari sarbatori in Calendarul Crestin Ortodox. Prima este pe 6 ianuarie, Boboteaza, si cea de a doua, pe 7 ianuarie, Sfantul Ion. Acestea doua sunt primele mari sarbatori crestine ale fiecarui inceput de an. in Ajunul Bobotezei, la sate, se mai respecta anumite traditii, datini si obiceiuri stravechi. Boboteaza, una .

Traditii in ajunul Bobotezei: sa tii post, sa pui busuioc sub perna si sa nu te certi

Urmeaza doua zile de sarbatoare: in 6 ianuarie este Boboteaza, iar in 7 ianuarie este Sfantul Ion. Sunt sarbatori importante, pline de traditii si ritualuri pe care, daca le respecti, vei avea noroc tot anul. Nici Ajunul Bobotezei nu este lipsit de obiceiuri.

iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza. Ce a putut sa spuna acum

Inalt Prea Sfintitul Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului spune ca asteapta 10. 000 de credinciosi la slujba de Boboteaza: Sarbatorile trebuie sa invinga pandemia. iPS Teodosie, mesaj halucinant inainte de Boboteaza Luni, 4 ianuarie, Arhiepiscopul Tomisului a sustinut o conferinta de presa in legatura cu pregatirile de Boboteaza. iPS Teodosiea precizat faptul ca slujba care va avea loc .

IPS Teodosie nu se lasa. Ce va face chiar sambata seara desi legea nu ii permite, deloc!

In ciuda restrictiilor impuse de autoritati pentru limitarea raspandirii coronavirusului, IPS Teodosie nu se lasa. Ce va face chiar sambata seara desi legea nu ii permite, deloc! Credinciosii ii sunt alaturi. IPS Teodosie va incalca din nou legea Cum politistii constanteni nu au aplicat amenzi, asa cum scrie in lege, pentru ca slujba de Anul .

iPS Teodosie s-a impiedicat pe scarile Catedralei, in timp ce sfintea apa VIDEO

IPS Teodosie a oficiat in aceasta dimineata slujba de sfintire a apei. Aghiasma va fi imbuteliata in 110. 000 de sticle.

iPS Teodosie s-a impiedicat pe trepte si a cazut la slujba de sfintire a apei pentru Boboteaza

Incident neasteptat, marti, cand iPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a oficiat slujba de sfintire a apei, la Catedrala arhiepiscopala Sfintii Apostoli Petru si Pavel din Constanta.

IPS Teodosie, o noua slujba anuntata pentru ora 22.00, desi restrictia de circulatie intra in vigoare la ora 23.00

Arhiepiscopul Tomisului, IPS Teodosie, va oficia o slujba sambata, de la ora 22. 00, la Catedrala arhiepiscopala din Constanta, in conditiile in care interdictia de circulatie intra in vigoare de la ora 23.

ştiri de la Playtech

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2161 seconds )