Libnet.ro
UNICEF

18:00

Irak: 2.000 de persoane ucise in luna iunie

Adevărul Adevărul,
Irak: 2.000 de persoane ucise in luna iunie

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, scena unei ofensive fulgeratoare a islamistilor, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor date oficiale date publicitatii luni, relateaza AFP. continuă pe Adevărul

Romanii au ales Antena 3 si in luna iunie

In luna iunie, Antena 3 a inregistrat audiente impresionante, adjudecandu-si inca o data pozitia de lider in topul televiziunilor de stiri. Conform cifrelor Kantar Media, pe targetul 18+ urban, peste.

Aproape 2.000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, scena unei ofensive fulgeratoare a islamistilor, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor.

Aproape 2.000 de persoane au fost ucise in iunie, in violentele din Irak

Aproape 2. 000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak, cel mai grav bilant inregistrat lunar din mai 2007 si pana in prezent, potrivit unor date oficiale citate de AFP. Potrivit datelor.

Peste 2.000 de persoane au fost ucise in iunie in violentele din Irak

Potrivit datelor publicate de ministerele Sanatatii, Internelor si Apararii, in luna iunie si-au pierdut viata 1. 922 de persoane, dintre care 1. 393 sunt civili, 380 militari si 149 politisti. Insurgentii sunniti condusi de islamistii din gruparea radicala Statul Islamic au cucerit parti importante din teritoriile din nordul si vestul Irakului, de la lansarea ofensivei, la 9 iunie.

Ancheta in cazul avionului militar ucrainean doborat in luna iunie: Insurgentii au utilizat probabil arme rusesti

Comandantul suprem al fortelor NATO SACEUR)Generalul american Philip Breedlove a declarat ca separatistii prorusi au utilizat probabil arme furnizate de Moscova, pentru doborarea unui avion militar ucrainean la mijlocul lui iunie, incident soldat cu 49 de morti.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,212 seconds )