Libnet.ro
UNICEF

20:15

Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Antena3 Antena3,
Iran. Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a adus un strat de zapada de peste 2 metri si un ger de -19 grade

Cea mai grea iarna din ultimii 50 de ani a acoperit nordul Iranului cu un strat gros de zapada, lasand intreaga regiune in bezna, cu sute de mii de locuitori ramasi blocati de nameti. Furtuna de zapada. continuă pe Antena3

Marea Britanie e sub apa! A fost cea mai ploioasa luna din ultimii 100 de ani

Sudul si vestul Marii Britanii sunt sub alerta de inundatii. in Somerset, unde viitura a facut prapad in ultimele zile, numarul bacteriilor din apa a crescut intr-un ritm alarmant. Meteorologii britanici spun.

Nordul Iranului, lovit de cea mai puternica furtuna de zapada din ultimii 50 de ani

O furtuna de zapada fara precedent in ultimii 50 de ani a lovit provinciile din nordul Iranului de-a lungul Marii Caspice, provocand intreruperi de electricitate si declansand operatiuni de salvare, a informat luni mass-media iraniana, informeaza Agerpres.

Record la consumul de gaze:Vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani.

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al consumului de gaze s-a inregistrat la inceputul lunii februarie 2012, cand la nivel national s-au utilizat 72 de milioane de metri cubi pe zi, conform Agerpres. Importurile de gaze au crescut semnificativ, respectiv cu peste 50% fata de acum doua saptamani, din cauza scaderii .

Consumul de gaze, la cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna, din cauza temperaturilor.

Consumul national de gaze a atins, vineri, cel mai mare nivel din ultimii doi ani

Consumul de gaze la nivel national a atins vineri, 31 ianuarie, cel mai mare nivel din ultimii doi ani, respectiv 67 de milioane de metru cubi, cu 35% mai mult decat intr-o zi normala de iarna. Recordul absolut al.

Cea mai geroasa noapte din aceasta iarna: minus 25,3 grade Celsius la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius, scrie Mediafax .

Cea mai scazuta temperatura din tara in aceasta iarna, de -25,3 grade Celsius, inregistrata la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 25,3 grade Celsius. in ultimele 12 ore, cel mai geros interval a fost.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna: minus 25,3 grade, la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna la nivel national s-a inregistrat in noaptea de duminica spre luni, la Miercurea Ciuc, unde termometrele au aratat minus 25,3 grade Celsius, informeaza.

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat sambata la Miercurea Ciuc - minus 23,6 grade Celsius

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius, anunta Mediafax. Meteorologul Lajos Krisztina de la statia meteorologica din Miercurea Ciuc a declarat ca minima acestei ierni in Harghita, de minus 23,6 grade Celsius, a fost consemnata dupa ora 04. 00 si a stagnat la aceeasi valoare timp de aproape doua ore, dupa care s-a instalat ceata si valorile termice au inceput sa urce foarte usor.

Ger cumplit: Cea mai scazuta temperatura din tara in aceata iarna, minus 23,6 grade la Miercurea Ciuc

Cea mai scazuta temperatura din aceasta iarna s-a inregistrat, sambata dimineata, la Miercurea Ciuc, unde au fost minus 23,6 grade Celsius. Valoarea termina a fost consemnata la ora 04:00 si a stagnat.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,229 seconds )