Libnet.ro
UNICEF

10:00

Iranul critica Marea Britanie pentru listarea Hezbollah ca organizatie terorista

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Iranul critica Marea Britanie pentru listarea Hezbollah ca organizatie terorista

Iranul critica Marea Britanie pentru decizia de a lista Hezbollah ca organizatie terorista, afirmand ca ignora dorinta majoritatii poporului libanez si rolul pe care gruparea sustinuta de Teheran il are in lupta impotriva Stat Islamic. continuă pe Ziarul Bursa

MAREA BRITANIE: Migratia neta din afara UE este la cel mai inalt nivel din ultimii 15 ani

Migratia neta in Marea Britanie din tarile in afara UE a ajuns la cel mai ridicat nivel din ultimii 15 ani, a informat Biroul National de Statistica, scrie BBC. Datele arata ca migratia neta a cetatenilor din afara UE pentru anul 2018 este 261. 000 de persoane, cel mai mare numar din 2004 pana in prezent.

Marea Britanie: Laburistii vor o reglementare mai aspra a pariurilor online

Partidul Laburist din Marea Britanie va propune o lege mai aspra cu privire la parurile online. Aceasta lege va restrictiona suma pe care clientii o pot paria si va stabili un sistem prin care pariorii nu vor putea paria sume pe care nu le detin, informeaza The Guardian.

Cel mai mare fond suveran din lume va creste investitiile in Marea Britanie, indiferent de rezultatul Brexitului

Cel mai mare fond suveran de investitii priveste dincolo de efectele negative imediate ale Brexitului si pariaza pe Marea Britanie si in viitor, scrie Business Insider.

Carmen Dan, despre masurile speciale ce vor fi luate pentru romanii din Marea Britanie dupa Brexit

Ministrul de Interne, Carmen Dan, a facut o serie de declaratii la sediul MAE. Vorbeste despre soarta romanilor de dupa Brexit. Pentru Romania, prioritar e sa reusim sa protejam drepturile cetaten.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2032 seconds )