Libnet.ro
UNICEF

01:05

Iranul se foloseste de Elvetia ca sa ameninte Statele Unite

România Liberă România Liberă,
Iranul se foloseste de Elvetia ca sa ameninte Statele Unite

Iranul a transmis Statelor Unite, prin intermediul Elvetiei, o nota oficiala in care pune Washingt. continuă pe România Liberă

America se muta in Capitala. Motivul pentru care un parc din nordul Bucurestiului se va redenumi dupa un oras din Statele Unite

Parcul Baneasa din nordul Capitalei se va nume Jersey City, a stabilit Consiliul General al Municipiului Bucuresti CGMB) in sedinta de marti. Redenumirea parcului marcheaza inceputul cooperarii dintre Sectorul 1 al Capitalei si Jersey City, din New Jersey, Statele Unite.

Viorica Dancila, vizita oficiala in Statele Unite ale Americii

Viorica Dancila va face o vizita oficiala in Statele Unite ale Americii. Premierul va avea o intalnire la New York cu reprezentanti ai mediului de afaceri, organizata de Camera de Comert.

DONALD TRUMP DUPA ATACUL ASUPRA ARABIEI SAUDITE Statele Unite sunt gata de actiune

Guvernul american a publicat fotografii ce indica ca atacurile ar fi venit din directia Iranului sau Irakului * Jeff Currie, Goldman Sachs: Pentru o perioada de intrerupere a productiei mai mare de sase saptamani, ma astept ca pretul titeiului Brent sa se ridice rapid peste 75 de dolari * Jason Gammel, Jefferies: in scenariul cel mai nefavorabil, ceea ce presupune inchiderea transportului prin Stramtoarea Hormuz, este posibil ca preturile petrolului sa ajunga la 100 de dolaribaril * Oficialii sauditi iau in calcul amanarea listarii Saudi Aramco, planificata pentru finalul anului 2020 sau inceputul lui 2021 Statele Unite sunt gata sa raspunda atacului asupra Arabiei Saudite, ce a provocat intreruperea a 5% din productia globala de titei si a cauzat cea mai mare crestere a pretului petrolului din 1991, a declarat presedintele american Donald Trump, dupa ce oficiali americani au spus ca dovezile indica implicarea Iranului in agresiune.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2199 seconds )