Libnet.ro
UNICEF

16:45

Iranul isi va reduce in continuare angajamentele din Acordul nuclear (ministrul de externe)

Hotnews Hotnews,
 Iranul isi va reduce in continuare angajamentele din Acordul nuclear (ministrul de externe)

Iranul va face un nou pas in directia reducerii angajamentelor luate fata de partenerii din Acordul nuclear semnat in 2015, a declarat sambata ministrul iranian de externe Mohammad Javad Zarif, fara a da detalii, potrivit agentiei parlamentare de stiri ICANA, transmite Reuters. continuă pe Hotnews

DACA TARILE EUROPENE NU VOR PROTEJA TEHERANUL DE SANCTIUNILE AMERICANE: Iranul isi va reduce din nou angajamentele din acordul nuclear

Iranul va continua sa isi reduca din angajamentele acordului nuclear international daca partenerii europeni nu vor face mai multe pentru a proteja Teheranul de sanctiunile americane, asigurandu-se ca Iranul poate sa vanda petrol si sa obtina venituri, a informat ministrul de Externe Javad Zarif.

MINISTRUL DE EXTERNE IRANIAN: Iranul face un nou pas pe calea dezangajarii din acordul nuclear

Iranul va face un nou pas pe calea dezangajarii din acordul nuclear din 2015, a declarat, astazi, ministrul de externe iranian, Mohammad Javad Zarif, fara a da detalii, potrivit agentiei parlamentare de stiri ICANA, transmite Reuters.

Statele Unite au iesit din Acordul Nuclear INF semnat cu Rusia. Care sunt implicatiile (FOTO)

Statele Unitea iesit din Acordul Nuclear INF semnat in urma cu mai multe decenii cu Uniunea Sovietica, si care este o componenta esentiala in sistemul international de securitate,.

Iranul face noi amenintari cu privire la acordul nuclear. Ce reproseaza Teheranul comunitatii internationale

Iranul va face un nou pas in a-si diminua conformarea cu prevederile acordului nuclear, a precizat ministrul de Externe iranian, Mohammad Javad Zarif, citat de Reuters. Al treilea pas in reducerea angajamentelor.

UPDATE Statele Unite si Rusia anunta retragerea din tratatul nuclear INF

Statele Unite si Rusia au anuntat vineri, aproape concomitent, retragerea din tratatul de dezarmare nucleara INF, fiecare parte acuzand-o pe cealalta, scrie AFP.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1964 seconds )