Libnet.ro
UNICEF

01:06

iRaportul: 6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Uber, altfel lumea ta e incompleta

Playtech Playtech,
iRaportul: 6 lucruri pe care trebuie sa le stii despre Uber, altfel lumea ta e incompleta

Uber e un serviciu de care daca n-ai auzit pana acum inseamna ca stai degeaba pe Internet da-te jos de pe el si lasa pe cineva care stie cum se foloseste). Iar daca stai mult pe Internet, si ai smartphone, dar n-ai bani ori sex cu straini), cu Uber ii poti face. Ca sa faci []. continuă pe Playtech

Zece lucruri pe care trebuie sa le stii despre metroul din Bucuresti

In luna noiembrie a anului trecut, metroul bucurestean a implinit 35 de ani de viata, iar ideea realizarii acestuia a inceput undeva in prima jumatate a secolului XX. Astazi, Adevarul va prezinta zece lucruri pe care trebuie sa stiti despre metroul din Capitala.

Ce trebuie sa stii despre cura de detoxifiere cu lamaie

Cura de detoxifiere cu lamaie este foarte populara, mai ales ca este si eficace in inlaturarea toxinelor din organism si ajuta in curele de slabire. Cercetarile efectuate de-a lungul timpului in domeniul.

Matia Corvin, regele maghiar care l-a tinut prizonier pe Tepes. Zece lucruri mai putin stiute despre fiul lui Ioan de Hunedoara: cine l-a otravit

Matia Corvin, fiul lui Ioan de Hunedoara, a devenit rege al Ungariei la varsta de 15 ani si a condus tara timp de peste trei decenii, intre 1458 si 1490. A fost una dintre marile personalitati din istoria Transilvaniei si a Europei, desi cercetatorii romani nu l-au privit, in general, cu aceeasi fascinatie si simpatie cu care este privit tatal sau.

Ioan de Hunedoara, atletul lui Hristos. Zece lucruri mai putin stiute despre voievod. Lumea nu a mai cunoscut vreodata un asemenea om

Ioan de Hunedoara a fost una dintre cele mai importante personalitati din istoria poporului roman. A fost numit atletul lui Hristos, de Papa Calixt al III-lea, pentru modul in care armatele sale au aparat lumea crestina de invaziile otomanilor, iar adversarul sau cel mai de temut, Mehmed al doilea Cuceritorul, a spus, la moartea voievodului, ca lumea nu a mai cunoscut, niciodata, un asemenea om.

Eduard Hellvig: Am avut intalniri cu George Maior in biroul sau/ Discutiile au fost legate de valori comune, de carti, de lucruri care nu aveau legatura cu institutia

Eduard Hellvig a declarat marti, dupa ce a primit avizul Comisiei SRI, ca a avut intalniri inainte de alegerile prezidentiale cu fostul director George Maior, dar a precizat ca acestea erau discutii personale, despre valori comune si carti si ca nu era vorba de o relatie institutionala.

Destinatii turistice pe care trebuie sa le vizitezi in Anul Caprei de lemn

Cum am intrat deja in Anul Caprei Verzi de Lemn, va propunem cateva destinatii care sa vorbeasca de la sine despre Noul An Chinezesc sau Sarbatoarea Primaverii. Aceasta se sarbatoreste cu artificii si vesminte rosii in China si incepe sa.

7 conversatii pe care trebuie sa le ai inainte de a te casatori

Ai intalnit persoana perfecta cu care crezi ca vei forma o familie pana la adanci batraneti. Insa, inainte de a face pasul cel mare, ar trebui sa-ti pui niste intrebari si sa ai cateva discutii serioase cu.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2102 seconds )