Libnet.ro
UNICEF

06:00

Ireal! Cat costa trupul unui roman pe piata neagra. Mafia organelor rapeste oameni fara adapost

Playtech Playtech,
Ireal! Cat costa trupul unui roman pe piata neagra. Mafia organelor rapeste oameni fara adapost

S-a aflat cat costa trupul unui roman, pe piata neagra a organelor. in jur de 80 de romani mor anual pentru ca nu ajung sa faca transplant din cauza de lipsa de organe. Situatia este valabila in toata lumea, astfel ca se creeaza o adevarata piata neagra, unde principale tinte devin oamenii fara adapost. Cat . continuă pe Playtech

Curs valutar BNR pentru luni, 21 septembrie 2020. Cat costa un euro azi?

Specialistii Bancii Nationale a Romaniei BNR) au emis un nou curs valutar. Care sunt cotatiile pentru astazi, 21 septembrie? Ce evolutie au avut monedele de circulatie internationala si Indicele ROBOR in ultima vreme? Gasiti toate aceste informatii in paragrafele urmatoare. Curs valutar luni, 21 septembrie 2020 Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au indicat .

ANAF: 11 tone de tutun brut, confiscate de inspectorii fiscali. Ce prejudiciu ar fi cauzat captura daca ar fi ajuns pe piata neagra

Inspectorii antifrauda din cadrul ANAF anunta ca, de la inceputul lunii septembrie si pana in prezent, au confiscat peste 11 tone de tutun brut care, daca ar fi fost transformat in tigarete scoase la vanzare pe piata neagra, ar fi prejudiciat bugetul de stat cu aproape 9 milioane de lei, prin neplata accizelor si a TVA.

Curs valutar BNR vineri, 18 septembrie. Cat costa un euro

Specialistii de la Banca Nationala a Romaniei au emis un nou curs valutar! Iata aici sau pe site-ul oficial al BNR noile valori ale monedelor de circulatie internationala, dar si schimbarile Indicelui ROBOR! Care sunt noile cotatii? Curs BNR pentru vineri, 18 septembrie Banca Nationala a Romaniei pune din nou la dispozitie romanilor noul curs.

ştiri de la Playtech

actualitate, 06:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )