Libnet.ro
UNICEF

18:00

IRES: Romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri si DNA

B1 B1,
IRES: Romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri si DNA

Un raport de cercetare IRES releva faptul ca romanii au cea mai mare incredere in SMURD, Pompieri, DNA si Biserica, relateaza Mediafax. Pe de alta parte, de mai putina incredere beneficiaza FMI-ul,. continuă pe B1

Sondaj IRES: SMURD, institutia in care romanii au cea mai mare incredere

SMURD, Pompierii, DNA, Biserica, diaspora, DIICOT, SRI, Justitia sunt pe primele locuri in topul increderii romanilor, ultimele locuri fiind ocupate de FMI, ONG-uri, sindicate, Parlament si partide, releva un raport de cercetare IRES privind bilatul politic al anului 2014.

Faze tari: Descoperirea care arata ce s-a intamplat cu oamenii acum 10.000 de ani; Cu pasarica la vedere! Asa arata englezoaicele dupa cea mai mare betie a anului; Ce a facut o tanara din SUA dupa ce bunica ei i-a refuzat cererea de prietenie pe Facebook

Traieste intr-un ceainic, in padure, de 8 ani. Chinezul Gu Yuezi, de 64 de ani, si-a construit o casa sub forma de ceainic intr-o padure din apropiere de satul Chen, provincia Guangdong. Dorinta unei femei a socat internautii. Iata ce a cerut pe patul de moarte o americanca. Connie Lay, din statul Indiana, a socat internautii cu dorinta sa adusa pe patul de moarte.

Traian Basescu: Romania are nevoie de o reforma a sistemului de taxe. Imi permit sa sugerez sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar

Presedintele Traian Basescu a declarat, sambata, intr-o conferinta de presa la Palatul Cotroceni, ca Cred ca Romania are nevoie de o reforma a finantelor publice. Nu vorbesc de o reforma a ANAF, ci a sistemului de taxe. Avem cea mai mare contributie la bugetul de stat din taxa pe forta de munca, din TVA, din bani care se afla sau sunt generati de cei care produc. Imi permit sa sugerez, e o lunga dezbatere aici, sa se schimbe centrul de greutate de pe intreprindere si cetatean pe proprietar.

21-22 decembrie 2014, cea mai lunga noapte din istorie

Solstitiul de iarna are loc luni dimineata, la ora 01. 03, fiind cea mai scurta zi si potrivit anumitor oameni de stiinta nu doar cea mai lunga noapte a anului, dar si cea mai lunga noapte din istorie.

Thandie Newton, cea mai sexy vegetariana

Si iubitoarele de legume pot fi hot. A demonstrat-o Thandie Newton, care a fost desemnata cea mai sexy vegetariana, de catre PETA.

De la Samsung vine cea mai buna tableta din 2014: Galaxy Tab S cu Android

Finalul anului e, de regula, rezervat bilanturilor. Dupa ce am ales cel mai bun telefon, ne uitam spre cea mai buna tableta.

Cum va fi vremea de Craciun: 24 decembrie, cea mai calda zi din iarna de pana acum, cu maxime de 18 grade Celsius. Pe 25 decembrie, maximele scad la 14 grade

Vremea se incalzeste pana miercuri, 24 decembrie, cand vom avea cea mai calduroasa zi: se vor atinge maxime de 4 grade in Transilvania si 18 grade in Dealurile Olteniei si ale Munteniei. La Bucuresti, in ajunul Craciunului vor fi 15-16 grade, a declarat pentru HotNews. ro meteorologul de serviciu de la ANM, Meda Andrei. In ziua de Craciun, temperaturile scad putin, insa va fi in continuare cald.

FOTO Kate Upton, desemnata cea mai sexy femeie in viata

Kate Upton a fost desemnata cea mai sexy femeie in viata de catre publicatia People, in cadrul evenimentului People Magazine Awards, precizeaza Huffington Post.

People: Kate Upton, cea mai sexy femeie in viata

A fost numita cea mai sexy femeie in viata de catre revista People, iar Kate Upton pare extrem de constienta de atuurile ei.

Ministerul Fondurilor Europene preia Managementul Programelor Operationale Mediu si Transport, care au cel mai mare risc de pierdere a banilor

Ministerul Fondurilor Europene preia activitatea si structurile Autoritatilor de Management aferente Programului Operational Sectorial Mediu si Programului Operational Sectorial Transport, potrivit Ordonantei de Urgenta pentru aprobarea unor masuri de eficientizare a sistemului de gestionare a instrumentelor structurale, care a fost publicata in Monitorul Oficial astazi, 22 decembrie - potrivit unui comunicat al Ministerului. Programul Operational Sectorial Mediu are o alocare financiara de 4,41 miliarde de euro, iar Programul Operational Sectorial Transport are o alocare de 4,42 miliarde de euro pentru perioada 2007-2013. Eugen Teodorovici a declarat recent ca aceste doua programe au cel mai mare risc de a pierde o parte din fondurile alocate, la finalul anului 2015 cand sumele necheltuite sunt automat sistate. Riscul estimat de Teodorovici este de minimum 20%.

ştiri de la B1

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2048 seconds )