Libnet.ro
UNICEF

13:00

IRES: Romanii sunt mai optimisti la acest Paste decat in anii anteriori

B1 B1,
IRES: Romanii sunt mai optimisti la acest Paste decat in anii anteriori

Un sondaj IRES arata ca starea de spirit a romanilor, inainte de Paste, este una de mai otimista decat in anii precedenti, scrie evz. ro. Mai mult de atat, nemultumirea fata de directia in care merge tara. continuă pe B1

Studiu IRES: cat cheltuiesc romanii de Paste

Patru din zece persoane vor cheltui cel mult 500 de lei pentru cheltuielile de Paste, in timp ce unele persoane spun ca vor cheltui chiar si pana la 1. 000 de lei. De asemenea, potrivit unui sondaj de opinie publicat vineri de Institutul Roman pentru Evaluare si Strategie IRES), romanii sunt mai optimisti in acest an de Sarbatorile Pascale, apreciind si faptul ca vor avea bani pentru a cumpara tot ceea ce este necesar.

Studiu: Fanii Samsung sunt mai indoctrinati decat amatorii de Apple

Cu toate ca ati fi tentati sa credeti ca fanii de produse Apple sunt cei mai loiali, un nou studiu demonstreaza ca Samsung are cei mai entuziasti utilizatori. La fiecare cateva luni apare un studiu care ne ofera o viziune de ansamblu asupra relatiei dintre un brand si utilizatorii produselor sale. De aceasta data este [] Studiu: Fanii Samsung sunt mai indoctrinati decat amatorii de Apple Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Obama, mai popular in Cuba decat Castro

Presedintele american Barack Obama este mult mai popular in Cuba decat omologul sau local Raul Castro si fratele mai mare al acestuia, Fidel, arata un sondaj american publicat ieri, cercetarea fiind efectuata in secret pe insula caraibiana, scrie AFP.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2261 seconds )