Libnet.ro
UNICEF

10:00

Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al treilea la Miami Open (WTA)

Antena3 Antena3,
Irina Begu, calificare spectaculoasa in turul al treilea la Miami Open (WTA)

Jucatoarea romana de tenis Irina Begu s-a calificat in runda a treia a turneului WTA Premier de la Miami Florida), vineri, dupa ce a dispus de germanca Sabine Lisicki, cap de serie numarul 29, cu 6-4, 1-. continuă pe Antena3

Irina Camelia Begu, CALIFICARE in turul 2 la Miami Open 2016. Cine este urmatoarea adversara a romancei

Irina Begu 25 ani, 35 WTA) s-a calificat, miercuri, in turul secund la Miami Open dupa victoria la grecoaica Maria Sakkari 20 ani, 131 WTA), venita din calificari: 6-1, 6-3. Begu o va infrunta in actul 2 pe Sabine Lisicki.

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open. Revenire fabuloasa pentru Irina Begu

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32 si locul 33 WTA, s-a calificat in turul trei la turneul de la Miami, dupa ce a trecut de Shuai Peng China), locul 664 WTA, scor 6-1, 3-6, 6-0.

Monica Niculescu si Irina Begu s-au calificat in turul trei la Miami Open

Monica Niculescu, cap de serie numarul 32 si locul 33 WTA, s-a calificat in turul trei la turneul de la Miami, dupa ce a trecut de Shuai Peng China), locul 664 WTA, scor 6-1, 3-6, 6-0.

Irina Begu in turul doi la Miami Open. O asteapta o adversara de top

Refacuta dupa accidentarea care a tinut-o departe de teren mai bine de o luna, Irina-Camelia Begu s-a calificat miercuri in turul doi la Miami Open, turneul WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari.

Victorie uriasa pentru Irina Begu dupa o revenire fabuloasa de la 0-5 in decisiv

Irina Begu s-a calificat, vineri seara, in turul 3 la Miami Open dupa un meci de trei seturi cu Sabine Lisicki din Germania, a 29-a favorita a turneului. Monica Niculescu a ajuns si ea in turul al 3-lea.

Simona Halep o invinge pe Daria Kasatkina in turul 2 la Miami Open

Simona Halep a invins-o perusoaica Daria Kasatkina in turul 2 al Miami Open, turneu WTA Premier Mandatory de 6. 8 milioane de dolari dupa un meci de doua seturi incheiat dupa o ora si 24 de minute. Pentru Halep este a 10-a victorie din cariera in turneul de la Miami.

LIVE TEXT: Simona Halep - Daria Kasatkina, in turul 2 la Miami Open

Simona Halep 24 de ani, 5 WTA) va juca, joi noapte, prima partida la Miami Open impotriva Dariei Kasatkina 18 ANI, 36 WTA).

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Miami, unde are meci greu

Irina Begu, numarul 35 WTA, a trecut de grecoaicaMaria Sakkari, locul 131 mondial, in primul tur al turneului de la Miami.

Programul si adversarele romancelor la turneul Miami Open

Irina Begu 25 ani, 35 WTA) va juca in runda inaugurala la Miami Open astazi cu grecoaica Maria Sakkari 20 ani, 131 WTA), venita din calificari. Ora de start a partidei dintre Begu si Sakkari este 21. 30 ora Romaniei).

Programul si adversarele romancelor la turneul Miami Open

Irina Begu 25 ani, 35 WTA) va juca, miercuri seara, in runda inaugurala la Miami Open cu grecoaica Maria Sakkari 20 ani, 131 WTA), venita din calificari. Ora de start a partidei dintre Begu si Sakkari este 21. 30 ora Romaniei).

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 10:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2079 seconds )