Libnet.ro
UNICEF

20:15

Irina Begu, cea mai buna clasare din cariera. Ce loc are garantat, dupa Madrid

România Liberă România Liberă,
Irina Begu, cea mai buna clasare din cariera. Ce loc are garantat, dupa Madrid

Irina Begu, 37 WTA, care a reusit, in cadrul turneului Premier Mandatory de la Madrid, a doua cea mai importanta performanta a sa din acest an, va urca, incepand cu 11 mai, pe cea mai buna pozitie din cariera. continuă pe România Liberă

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama. Pe ce loc se situeaza Romania

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si.

Norvegia, cea mai buna tara din lume unde sa fii mama, Romania pe locul 66 (ONG)

Norvegia este cea mai buna tara din lume pentru o femeie sa fie mama, iar Somalia cea mai rea, potrivit unui clasament anual intocmit de organizatia neguvernamentala Save the children Salvati copiii) si dat publicitatii luni, scrie AFP. Romania se afla pe ultimul loc printre cele 28 de tari membre ale Uniunii Europene, situandu-se pe pozitia a 66-a, dupa Turcia si inainte de Trinidad si Tobago, potrivit Agerpres.

Norvegia, cea mai buna tara din lume in care sa fii mama. Romania, pe locul 66 din lume si ultima in Uniunea Europeana

Norvegia este cea mai buna tara in care o femeie poate deveni mama, potrivit unui clasament al organizatiei Save the Children, noteaza AFP. Finlanda, liderul de anul trecut, ocupa a doua pozitie. Ultimele.

Daniel Constantin: inghetarea preturilor, cea mai buna masura

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a facut un mare lant de magazine, potrivit B1 TV.

Daniel Constantin, despre discutiile pe care le-a avut cu retailerii: inghetarea preturilor este cea mai buna masura (VIDEO)

Ministrul Agriculturii, Daniel Constantin, a declarat ca a avut discutii cu retailerii pe tema preturilor explodate si ca cea mai buna masura, din punctul lui de vedere, este inghetarea preturilor, asa cum a.

Mihaela Nicola: Cea mai buna decizie pentru dezvoltarea The Group a fost parteneriatul cu Omnicom

Cea mai buna decizie de business pentru dezvoltarea The Group, in cei zece ani de la fondarea holdingului, a fost incheierea parteneriatului cu Omnicom, al doilea grup de comunicare la nivel global in functie de cifra de afaceri, a declarat pentru.

Real Madrid, cea mai valoroasa echipa din lume, pentru al treilea an consecutiv

Campioana europeana Real Madrid este cea mai valoroasa echipa de fotbal din lume, pentru al treilea an consecutiv, conform clasamentului dat publicitatii miercuri de revista americana Forbes. Gruparea.

J.K. Rowling este si in acest an cea mai bogata scriitoare din Marea Britanie

Rowling, autoarea catilor din seria Harry Potter, ramane pe primul loc in topul celor mai bogati scriitori din Marea Britanie, intocmit in fiecare an de publicatia Sunday Times, informeaza.

J.K. Rowling, cea mai bogata scriitoare din Marea Britanie

Rowling, autoarea cartilor din seria Harry Potter, este in continuare pe primul loc in topul celor mai bogati scriitori din Marea Britanie, intocmit in fiecare an de publicatia Sunday Times, potrivit Mediafax.

Madrid 2015: Irina Begu si-a aflat adversara din optimi

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, o va intalni pe Barbora Strycova, locul 23 WTA, din Cehia, in optimile turneului Premier Mandatory de la Madrid.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2339 seconds )