Libnet.ro
UNICEF

16:00

Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Online Sport Online Sport,
Irina Begu o elimina pe a noua favorita de la Australian Open

Irina Begu a trecut luni dimineata in primul tur de la Australian Open de favorita a noua a competitiei, Angelique Kerber. continuă pe Online Sport

Simona Halep s-a calificat in turul doi la Australian Open: A trecut cu 6-3, 6-2 de Karin Knapp

Tenismena Simona Halep, locul 3 WTA, a invins-o, luni, cu scorul de 6-3, 6-2, pe sportiva italiana Karin Knapp, locul 50 WTA, in mansa intai a turneului Australian Open, primul Grand Slam al anului. Prin victoria.

Australian Open: Simona Halep o intalneste pe Karin Knapp in primul tur

Jucatoarea de tenis Simona Halep, locul 3 WTA si a treia favorita, o va intalni pe sportiva italiana Karin Knapp, numarul 51 mondial, in primul tur la Australian Open, conform tragerii la sorti ce a avut loc la Melbourne, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Irina-Camelia Begu, locul 39 WTA, va juca impotriva germancei Angelique Kerber, numarul 9 mondial si a noua favorita.

Australian Open: Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber si s-a calificat in turul al doilea

Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, a produs una dintre suprizele zilei la Australian Open eliminandu-o pe Angelique Kerber, favorita numarul 9 si locul 9 WTA, si s-a calificat astfel in turul al doilea.

Australian Open 2015. Cine sunt adversarele pe care le vor intalni Simona Halep si Irina-Camelia Begu, in turul doi

Simona Halep 3 WTA) si Irina-Camelia Begu 42 WTA), singurele romance calificate, deocamdata, in turul doi de la Australian Open 2015, se vor duela cu australianca JarmilaGajdosova 62 WTA), respectiv jucatoarea ceha Kate345;inaSiniakova 81 WTA).

Irina-Camelia Begu a invins-o pe Angelique Kerber in primul tur la Australian Open

Tenismena Irina-Camelia Begu, locul 42 WTA, s-a calificat in turul doi la Australian Open, dupa ce a invins-o, in runda inaugurala, cu scorul de 6-4, 0-6, 6-1, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie.

Australian Open 2015. Veste formidabila de la Melbourne: Irina Begu a eliminat o jucatoare aflata in top 10 mondial

Dupa calificarea Simonei Halep in turul secund la Australian Open, a venit randul altei romance sa acceada in faza urmatoare. Irina Begu a produs surpriza la Melbourne, reusind sa o elimine pe Angelique Kerber, jucatoare clasata pe locul 9 WTA.

Povestea lui Begu, invingatoarea lui Kerber la Australian Open. Colega de banca in liceu cu o mare gimnasta

Irina-Camelia Begu 42 WTA) a produs una dintre marile surprize ale primului tur de la Australian Open, dupa ce-a invins-o in trei seturi, scor 6-4, 0-6, 6-1, pe Angelique Kerber Germania), cap de serie numarul 9 si locul 9 WTA. in faza urmatoare isi poate lua revansa in fata unei cehoaice care a batut-o la Shenzhen, in urma cu 15 zile.

Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania).

TENIS: Surpriza la Australian Open

Irina Begu s-a calificat in turul al doilea la Australian Open, in primul turneu de Grand Slam al anului, luni, la Melbourne dupa ce a invins-o cu 6-4, 0-6, 6-1 pe Angelique Kerber Germania). Citeste si: .

Australian Open (f): Ana Ivanovic, Lucie Safarova, Anastasia Pavlyuchenkova si Sabine Lisicki au parasit competitia in runda inaugurala

Lucie Hradecka locul 142 WTA) a eliminat-o pe Ana Ivanovic favorita numarul 5), sportiva din Cehia producand surpriza zilei la Australian Open. Au mai parasit competitia prematur Lucie Safarova favorita 16), Anastasia Pavlyuchenkova 23), Sabine Lisicki 28) si Svetlana Kuznetsova 27). Intra in material pentru a vedea rezultatele zilei din competitia feminina.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2197 seconds )