Libnet.ro
UNICEF

20:15

Irina Begu o inlocuieste pe Mihaela Buzarnescu in al doilea meci de simplu. Cum ar putea arata dublul Romaniei

Adevărul Adevărul,
Irina Begu o inlocuieste pe Mihaela Buzarnescu in al doilea meci de simplu. Cum ar putea arata dublul Romaniei

Florin Segarceanu a hotarat ca in al doilea meci de simplu de azi, contra Frantei sa o introduca pe Irina Begu in locul Mihaelei Buzarnescu, anunta Digi sport. continuă pe Adevărul

Irina Begu o inlocuieste pe Mihaela Buzarnescu in al doilea meci de simplu. Cum va arata dublul Romaniei

Florin Segarceanu a hotarat ca in al doilea meci de simplu de azi, contra Frantei sa o introduca pe Irina Begu in locul Mihaelei Buzarnescu, anunta Digi sport.

Cronica de la fata locului: Nu scapam de emotii - Irina Begu, visul numit Australia, finalul de meci intr-un picior si imprevizibila Pauline Parmentier

Sperantele noastre ca meciul de dublu va fi doar unul de palmares au fost naruite de Pauline Parmentier. Imprevizibila jucatoare franceza a trecut de Irina Begu 6-3, 2-6, 6-2), a amanat sentinta in semifinala de la Rouen si a facut publicul gazda sa viseze cu ochii deschisi la finala cu Australia. Istoria din meciul cu Cehia s-a repetat pana la acest punct, meciul cu numarul cinci fiind cel de care se leaga toate sperantele noastre.

Victima sigura! Mihaela Buzarnescu invinsa de Caroline Garcia in al doilea meci de simplu

Franta si Romania termina prima zi a semifinalei din Fed Cup la egalitate, scor 1-1, dupa ce Caroline Garcia a adus punctul pentru gazde in confruntarea cu Mihaela Buzarnescu.

LIVE Fed Cup: Mihaela Buzarnescu - Caroline Garcia (17:30)

Mihaela Buzarnescu o intalneste pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

Asa am trait Fed Cup: Caroline Garcia - Mihaela Buzarnescu 6-3, 6-3

Mihaela Buzarnescu a intalnit-o pe Caroline Garcia in al doilea meci de simplu din semifinala Franta - Romania, partida care se joaca pe zgura la Rouen.

LIVE Fed Cup: Irina Begu in ultimul meci de simplu contra Frantei

Florin Segarceanu a schimbat-o pe Mihaela Buzarnescu pentru ultimul meci de simplu si toata Romania ii va tine pumnii Irinei Begu, jucatoarea care are sansa de a obtine punctul victoriei si calificarii in finala Fed Cup.

Asa am trait Fed Cup: Irina Begu cu Pauline Parmentier in meciul patru de simplu

Florin Segarceanu a schimbat-o pe Mihaela Buzarnescu pentru ultimul meci de simplu si toata Romania i-a tinut pumnii Irinei Begu, jucatoarea care avea sansa de a obtine punctul victoriei si calificarii in finala Fed Cup.

Schimbarile de ultim moment prind contur: Irina Begu, antrenament intens cu Simona Halep / Ar putea sa o inlocuiasca pe Mihaela Buzarnescu

Irina Begu si-a facut aparitia in Kindarena acolo unde s-a antrenat intens cu Simona Halep. Informatiile din jurul echipei noastre lasa sa se inteleaga faptul ca Irina va fi pe teren in al doilea meci al zilei, confruntare unde s-ar putea duela cu Alize Cornet.

LIVE Fed Cup: Set decisiv intre Irina Begu si Pauline Parmentier!

Florin Segarceanu a schimbat-o pe Mihaela Buzarnescu pentru ultimul meci de simplu si toata Romania ii va tine pumnii Irinei Begu, jucatoarea care are sansa de a obtine punctul victoriei si calificarii in finala Fed Cup.

Irina Begu intra in locul Mihaelei Buzarnescu la simplu

Capitanul nejucator Florin Segarceanu a schimbat-o pe Mihaela Buzarnescu pentru meciul patru de simplu al confruntarii Franta - Romania din semifinalele Fed Cup.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 20:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2128 seconds )