Libnet.ro
UNICEF

17:00

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in finala la Eastbourne

Adevărul Adevărul,
Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, in finala la Eastbourne

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-au calificat in finala de dublu a turneului de la Eastbourne, dupa ce au trecut de Ekaterina Marakova Rusia) si Nadiia Kichenok Ucraina). continuă pe Adevărul

WTA Eastbourne: Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, n semifinalele probei de dublu

Perechea Irina Begu/Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier de la Eastbourne, cu premii de 852. 564 de dolari.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, n finala probei de dublu de la Eastbourne

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au reusit sa se califice vineri in finala probei de dublu de la Eastbourne, cele doua trecand in penultimul act de perechea Nadia Kicenok Ucraina)/Ekaterina Makarova Rusia) cu 4-6, 6-0, 10-6.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu, semifinaliste in proba de dublu la Eastbourne (WTA)

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Mihaela Buzarnescu s-a calificat, miercuri, in semifinalele probei de dublu din cadrul turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie),.

Irina Begu si Mihaela Buzarnescu au ajuns in proba de dublu la Eastbourne (WTA)

Perechea formata din jucatoarele romane de tenis Irina Begu si Mihaela Buzarnescu va juca finala de dublu a turneului WTA pe iarba de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852. 564 dolari, dupa.

Continua performantele excelente pentru Mihaela Buzarnescu

Jucatoarea romana de tenis Mihaela Buzarnescu s-a calificat, marti, in optimile de finala ale turneului WTA de la Eastbourne Marea Britanie), dotat cu premii totale de 852. 564 dolari, dupa ce a dispus de.

Mihaela Buzarnescu, invinsa fara drept de apel de Jelena Ostapenko. Romanca a luat doar trei jocuri

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, a fost invinsa scorul de 6-1, 6-2, de letona Jelena Ostapenko, locul 12 WTA si cap de serie numarul 5, in optimile de finala ale turneului de categorie Premier de la Eastbourne.

Mihaela Buzarnescu SPULBERATA de Jelena Ostapenko, dupa ce a suferit o accidentare TERIBILA (VIDEO)

Mihaela Buzarnescu, locul 30 WTA, a pierdut cu Jelena Ostapenko, locul 12 WTA, in optimile turneului de la Eastbourne, scor 1-6, 2-6. in timpul meciului , romanca a facut multe greseli si nu a putut tine.

Mihaela Buzarnescu a cedat nervos! Avalansa de iNJURATURI in timpul unui meci dramatic! injur de numai pot, Te urasc, arbitro!, Mi-ai furat tot ghemul

Mihaela Buzarnescu, locul 28 WTA, a invins-o, marti, cu scorul de 3-6, 7-6 5), 6-3, pe belgianca Kiki Bertens, loul 20 WTA, in turul al doilea al turneului de categorie Premier de la Eastbourne. Romanca a fost.

Mihaela Buzarnescu incearca sa dea marea lovitura. Cum poate surprinde ea lumea tenisului si in 2018

Mihaela Buzarnescu continua sa surprinda prin evolutiile ei constant bune, care ii aduc puncte si bani in clasamentul WTA.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )