Libnet.ro
UNICEF

18:00

Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Hotnews Hotnews,
 Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat, joi, calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza Mediafax. Begu a fost invinsa, in sferturile de finala, cu scorul de 7-5, 6-3, dupa o ora si 32 de minute, de Petra Kvitova Cehia), cap de serie numarul 4 si pozitia a patra in ierarhia mondiala. continuă pe Hotnews

Irina-Camelia Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat, joi, calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, informeaza site-ul oficial al competitiei, citat de Mediafax. Romanca ca fost.

Visul frumos s-a terminat! Irina Begu, eliminata in sferturi de finala la Madrid

In conditiile in care Simona Halep a parasit turneul din primul tur, Irina Begu a fost romanca care a tinut steagul sus la Madrid, reusind o calificare meritorie in sferturile de finala, acolo unde a fost insa eliminata in aceasta seara.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturi de finala la Madrid, la dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) s-a calificat, marti, in sferturile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in.

Irina-Camelia Begu, in optimile de finala ale Madrid Open

Jucatoarea Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces fara sa evolueze in optimile de finala ale Madrid Open, beneficiind de retragerea sportivei germane Andreea Petkovic, locul 10 WTA si cap de serie numarul 11,.

Madrid Open: Irina Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala

Miercuri, tenismena romana Irina Camelia Begu a invins-o pe sportiva ceha Barbora Strycova, calificandu-se in sferturile de finala ale turneului de la Madrid. Partida a durat o ora si 40 de minute si s-a inchei.

Turneul de la Madrid: Irina-Camelia Begu s-a calificat in optimile de finala ale probei de dublu

Perechea Irina-Camelia Begu/Lara Arruabarrena Romania/Spania) s-a calificat, luni, in optimile de finala ale probei de dublu din cadrul turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, informeaza Mediafax.

Irina-Camelia Begu a ratat calificarea in semifinalele turneului de la Madrid

Jucatoarea de tenis Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a ratat calificarea in semifinalele turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza.

Irina-Camelia Begu s-a calificat in sferturile de finala ale Madrid Open

Irina-Camelia Begu, locul 37 WTA, a acces intre cele mai bune opt jucatoare ale Madrid Open, turneu de categorie Premier Mandatory, dupa ce a invins-o, miercuri, cu scorul de 6-4, 6-4, pe sportiva ceha Barbora.

WTA Madrid: Irina Camelia Begu, in turul trei - Andrea Petkovic s-a retras din cauza unor probleme medicale

Irina Camelia Begu a ajuns in turul trei al turneului WTA de la Madrid de categorie Premier), dupa ce a profitat de abandonul jucatoarei Andrea Petkovic.

Caroline Wozniacki s-a calificat in sferturi de finala la Madrid

Jucatoarea daneza de tenis Caroline Wozniacki, cap de serie numarul 5 si locul 5 WTA, s-a calificat, miercuri, in sferturile de finala ale turneului de categorie Premier Mandatory de la Madrid, dotat cu premii in valoare totala de 4. 405 euro, informeaza site-ul oficial al competitiei, potrivit Mediafax.

ştiri din Sport

ştiri de la Hotnews

actualitate, 18:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )