Libnet.ro
UNICEF

13:30

Irina, iubita lui Dragnea, a implinit 26 de ani! Seful PSD s-a ocupat de organizarea petrecerii in cel mai mic detaliu (VIDEO)

B1 B1,
Irina, iubita lui Dragnea, a implinit 26 de ani! Seful PSD s-a ocupat de organizarea petrecerii in cel mai mic detaliu (VIDEO)

A fost din nou petrecere in randul pesedistilor! De data aceasta, Liviu Dragnea si-a sarbatorit iubita. Viorica Dancila si Olguta Vasilescu s-au numarat printre invitatii de seama, arata B1 TV. O aparitie. continuă pe B1

Masuri SPECIALE de SECURITATE la petrecerea iubitei lui Dragnea. Irina Tanase a implinit 26 de ani

Irina Tanase, iubita lui Liviu Dragnea, a implinit 26 de ani. Este cu 30 de ani mai tanara decat seful PSD. Ziua de nastere a sarbatorit-o la un restaurant de lux din Capitala. Viorica Dancila, Olguta.

Irina, iubita lui Liviu Dragnea, si cele 4 femei ofensate din PSD, chemate in instanta pentru procesul cu Times New Roman

Irina Tanase, iubita liderului PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premier al Romaniei, Gabriela Firea, primar al Capitalei, Carmen Dan, ministru de Interne, si Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, trebuie sa dea o declaratie pe 26 octombrie in.

Iubita lui Dragnea si alte patru femei din PSD care s-au simtit ofensate de Times New Roman,chemate in instanta

Vineri are loc primul termen in dosarul in care Irina Tanase, iubita liderului PSD, Liviu Dragnea, Viorica Dancila, premier al Romaniei, Gabriela Firea, primar al Capitalei, Carmen Dan, ministru de Interne, si Olguta Vasilescu, ministru al Muncii, cer daune jurnalistilor publicatiei Times New Roman.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 13:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2292 seconds )