Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu, anunt de ULTIMA ORA! Ce va face dupa ce isi va incheia mandatul: O sa produc...

B1 B1,
Isarescu, anunt de ULTIMA ORA! Ce va face dupa ce isi va incheia mandatul: O sa produc...

Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), a anuntat ca momentan nu stie ce va face dupa ce isi va incheia mandatul, desi in anul 2000 sustinea ca se va apuca de produs vin. De. continuă pe B1

Isarescu, declaratie despre ce va face dupa ce isi va incheia mandatul

Mugur Isarescu a afirmat marti ca nu stie ce va face anul viitor, dupa ce isi va incheia mandatul, sustinand ca deocamdata sunt pensionar, daca imi inchei mandatul. Isarescu a facut declaratia.

Primaria Capitalei, anunt de ultima ora despre facturile populatiei la incalzire

Update: Dupa ce in presa a aparut informatia ca in aceasta iarna caldura pentru bucuresteni va fi mai scumpa cu 10%, Primaria Capitalei a veni cu precizari. Ca urmare a materialelor de presa care.

Isarescu, despre ce va face dupa ce si va ncheia mandatul: Deocamdata sunt pensionar, daca nchei mandatul. n 2000 am zis ca o sa produc vin daca nu cstig alegerile

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a spus marti ca nu stie ce va face dupa ce isi va incheia mandatul, dar va vorbi mai relaxat cu presa.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora: Ce se intampla cu pensiile si salariile romanilor

Ministrul Muncii, Lia Olguta Vasilescu, a dat asigurari, duminica seara, ca salariul minim va creste incepand cu 1 decembrie la 2. 050, pentru ca apoi sa creasca odata cu 1 ianuarie la 2. 080 si cu 2.

Ministrul Muncii, anunt de ultima ora. Ce se intampla cu salariile din 2019

REVOLTA impotriva CRESTERII TARIFELOR la carburanti! Soferii au blocat benzinariile si autostrazile! Detalii de ULTIMA ORA

Proteste de amploare au fost organizate in sapte orase din Bulgaria ca urmare a cresterii taxelorla carburanti. Aproape 200 de manifestanti au blocat duminica timp de o ora autostrada E-79 intre.

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2252 seconds )