Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

România Liberă România Liberă,
Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen. continuă pe România Liberă

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pen.

Mugur Isarescu, avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la BNR

UPDATEGuvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si.

Mugur Isarescu, reales in functia de guvernator BNR

UPDATEGuvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a fost avizat cu unanimitate de voturi pentru un nou mandat la sefia BNR de catre Comisiile pentru Buget din Camera Deputatilor si.

Isarescu are unda verde pentru obtinerea unui nou mandat de guvernator BNR. Care sunt ceilalti membri acceptati de Parlament

Mugur Isarescu a fost audiat, astazi, in comisiile de specialitate ale Parlamentului, pentru obtinerea unui nou mandat la sefia Bancii Nationale a Romaniei.

Mugur Isarescu, audiat in Parlament pentru un nou mandat

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a fost audiat marti, inParlament, pentru un nou mandat. Acesta a subliniat obiectivele pe care le are BNR, dar si obiectivele stabilite.

Bloomberg, despre Mugur Isarescu: va obtine, probabil, un nou mandat

Guvernatorul de banca centrala cu cea mai mare vechime in functie la nivel mondial este dispus sa-si.

Culisele explozive ale numirii lui Mugur Isarescu la BNR pentru un nou mandat

Se decid nume importante pentru a prelua conducerea BNR. PSD si ALDE, dar si partidele din Opozitie au spus ca il voteaza pentru inca un mandat pe Mugur Isarescu. Saptamana trecuta au fost voci nemu.

Corina Corbu, singurul judecator care si-a depus candidatura pentru sefia Curtii Supreme. Cristina Tarcea nu s-a inscris pentru un nou mandat

Singurul magistrat care si-a depus candidatura pentru functia de presedinte al Curtii Supreme este judecatorul Corina Corbu, inculpata de DNA in 2014 in dosarul judecatoarei Gabriela Birsan si achitata in 2018. Actualul presedinte al Curtii Supreme, Cristina Tarcea, nu si-a depus dosarul pentru un nou mandat.

PNL merge tot pe mana dinozaurilor la BNR. Eugen Nicolaescu, sustinut pentru un nou mandat. Critici din interiorul partidului

PNL a votat luni, in sedinta Biroului Executiv al partidului, sa mearga pe mana actualilor membri din Consiliul de Administratie a BNR. Mai exact, liberalii ii sustin pe actualul viceguvernator, Eugen Nicolaescu si pe Virgiliu Stoenescu pentru componenta din viitorul Consiliu de Administratie.

Mugur Isarescu, votat in unanimitate in Comisiile din Parlament, pentru un nou mandat de guvernator BNR

Mugur Isarescu a fost votat, marti, in Comisiile reunite de buget - finante din Parlament pentru un nou mandat de guvernator al Bancii Nationale a Romaniei. Validarea lui Isarescu a fost decisa cu unanimitate de.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )