Libnet.ro
UNICEF

01:05

Isarescu (BNR): Bucurestiul este peste Lisabona in privinta PIB-ului si in apropiere de Berlin, dar la 40 de km distanta, in Las Fierbinti, e SARACIE CRUNTA!

B1 B1,
Isarescu (BNR): Bucurestiul este peste Lisabona in privinta PIB-ului si in apropiere de Berlin, dar la 40 de km distanta, in Las Fierbinti, e SARACIE CRUNTA!

Desi leul romanesc bate, luni, un nou record negativ comparativ cu euro, guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, anunta ca valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona. continuă pe B1

Bucurestiul este aproape de Berlin si peste Lisabona in privinta PIB

Valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona Bucuresti-Ilfov este .

Mugur Isarescu, guvernatorul BNR: Zona Bucuresti-Ilfov are un PIBcap de locuitor in apropierea Berlinului si peste Lisabona

Valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona Bucuresti-Ilfov este aproape de cea a Berlinului si peste Lisabona, dar, cu toate acestea, s-au agravat discrepantele intre oras si zonele rurale, iar astfel de probleme nu.

GUVERNATORUL BNR: Zona Bucuresti-Ilfov are un PIBcap de locuitor in apropierea Berlinului si peste Lisabona

Valoarea Produsului Intern Brut PIB) pe cap de locuitor inregistrata in zona Bucuresti-Ilfov este aproape de cea a Berlinului si peste Lisabona, dar, cu toate acestea, s-au agravat discrepantele intre oras si zonele rurale, iar astfel de probleme nu sunt de neglijat, a afirmat, luni, intr-o conferinta de specialitate, Mugur Isarescu, guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR).

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2145 seconds )