Libnet.ro
UNICEF

09:30

Isarescu: BNR nu joaca la pacanele aurul Romaniei. Vom trimite Parlamentului opinia referitoare la repatriere

Adevărul Adevărul,
Isarescu: BNR nu joaca la pacanele aurul Romaniei. Vom trimite Parlamentului opinia referitoare la repatriere

Banca Nationala a Romaniei urmeaza sa trimita Parlamentului opinia sa referitoare la repatrierea aurului, guvernatorul Mugur Isarescu spunand marti ca rezerva de aur a Romaniei este rezerva, nu o investitie, iar BNR nu o joaca la pacanele. continuă pe Adevărul

Mugur Isarescu, aurul si PSD-istii: BNR nu joaca la pacanele aurul Romaniei

Aurul Romaniei se poate intoarce in tara fara sa fie nevoie de o lege in acest sens. Este nevoie doar de acordul Parlamentului, care urmeaza sa primeasca opinia Bancii Nationale a Romaniei BNR)cu privire la repatriere. Guvernatorul Mugur Isarescu a declarat ca rezerva de aur nu este o investitie, nu o jucam la pacanele. Nu [] .

Isarescu: Vom avea o sedinta, dupa care vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului. Rezerva e rezerva, nu e investitie. Rezervele iti reduc costurile de finantare

Vom avea o sedinta a CA si vom trimite Parlamentului pozitia BNR cu privire la repatrierea aurului, a spus marti guvernatorul BNR Mugur Isarescu la briefingul de presa care a urmat sedintei de politica monetara. intrebat despre corelatia dintre ROBOR si noua referinta prevazuta in OUG 114/2018, Isarescu a admis ca noile dobanzi s-ar putea situa in jurul facilitatii de creditare 3. 5%), recomandand bancilor sa creasca recompensarea depozitelor.

Mugur Isarescu, reactie fara precedent in scandalul repatrierii aurului: Rezerva e rezerva, nu e investitie. Nu jucam la pacanele aurul Romaniei!

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, a anuntat marti ca pozitia Bancii Centrale cu privire la repatrierea rezervei de aur va fi luata in urma unei sedinte a Consiliului de.

Jos labele de pe aurul Romaniei!

Senatul a adoptat ieri proiectul legislativ initiat de Serban Nicolae si Liviu Dragnea privind repatrierea rezervei de aur a Romaniei, o masura lipsita de orice rationament economic, dupa cum au explicat in mod repetat atat reprezentantii BNR cat si alti economisti.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2124 seconds )