Libnet.ro
UNICEF

05:45

Isarescu: BNR ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat era prevazut

România Liberă România Liberă,
Isarescu: BNR ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat era prevazut

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a declarat ca Banca Nationala ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat avea in vedere, intrucat inflatia a revenit, dupa prima scadere generalizata a preturilor din perioada postcomunista. continuă pe România Liberă

Mugur Isarescu: BNR ar putea inaspri politica monetara mai rapid decat se anticipa, pe fondul revenirii inflatiei

Guvernatorul BNR Mugur Isarescu a declarat, intr-un interviu pentru Bloomberg, ca Banca Nationala ar putea inaspri politica monetara mai rapid decat se anticipa anterior, pe fondul revenirii inflatiei, dupa prima scadere a preturilor de consum de dupa perioada comunista. Suntem pe cale sa reactionam mai repede, dar nu in ceea ce priveste dobanda de politica monetara, a afirmat guvernatorul BNR, adaugand ca primul pas ar fi ingustarea coridorului de dobanzi din jurul ratei de politica monetara, cel mai probabil in acest an.

Mugur Isarescu: Dobanzile la lei vor creste

Banca Nationala a Romaniei BNR) ar putea inaspri politica monetara mai devreme decat avea in vedere anterior, in contextul revenirii inflatiei dupa prima scadere generalizata a preturilor din perioada.

Isarescu anunta posibila ridicare a dobanzilor, chiar inainte de sfarsitul anului

Guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, a spus ca vede o intarire a politicii monetare mai devreme decat se anticipa, dupa trecerea primului episod de deflatie din perioada post-comunista, transmite Bloomberg.

ştiri din Economie

ştiri de la România Liberă

actualitate, 05:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2159 seconds )