Libnet.ro
UNICEF

07:30

Isarescu, Dragnea, Dancila si Teodorovici, la aceeasi masa cu Valcov

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Isarescu, Dragnea, Dancila si Teodorovici, la aceeasi masa cu Valcov

O intalnire la nivel inalt a avut loc, ieri, in biroul de la Parlament al liderului PSD Liviu Dragnea, presedintele Camerei Deputatilor, la care, alaturi de seful social-democratilor, au participat atat Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu si prim-viceguvernatorul Florin Georgescu, premierul Viorica Dancila, ministrul Finantelor Publice Eugen Teodorovici, cat si fostul ministru al Finantelor Darius Valcov si economistul Cristian Socol, dupa cum apare in imaginile difuzate, ieri, in mediul online, de stiripesurse. ro. continuă pe Ziarul Bursa

Prezenta controversata la intalnirea din biroul lui Dragnea: Cine a stat la aceeasi masa cu Dancila si Isarescu(FOTO, VIDEO)

Viorica Dancila si Mugur Isarescu au participatjoi la o intalnire care s-a desfasuratin biroul lui Liviu Dragnea de la Parlament. Pe langa prim-viceguvernatorul BNR, Florin Georgescu, si.

PNL, despre intalnirea Dancila-Isarescu: Dragnea vrea sa arate ca el mediaza intre Guvern si BNR

Liberalii il acuza pe Liviu Dragnea ca implica Banca Nationala a Romaniei intr-un joc politic, referindu-se la faptul ca discutiile dintre premierul Viorica Dancila si guvernatorul BNR Mugur Isarescu se de.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2342 seconds )