Libnet.ro
UNICEF

13:00

Isarescu: Intrarea Romaniei in zona euro nu e o optiune, este o obligatie

Antena3 Antena3,
Isarescu: Intrarea Romaniei in zona euro nu e o optiune, este o obligatie

Intrarea Romaniei in zona euro nu este o optiune, este o obligatie, a afirmat joi guvernatorul BNR, Mugur Isarescu, el punctand insa ca acest pas trebuie facut cu atentie, doar cand tara noastra, o. continuă pe Antena3

Intrarea in zona euro nu este un panaceu

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei, Mugur Isarescu, a declarat, astazi dupa-amiaza, la Mamaia ca nu trebuie sa consideram ca intrarea in zona euro este un panaceu, spunand ca trebuie sa ne rezolvam problemele si apoi sa intram in zona euro.

AVERTISMENTUL lui Isarescu pentru politicieni: Intrarea Romaniei in zona EURO nu e o optiune, este O OBLIGATIE

Guvernatorul Bancii Nationale a Romaniei BNR), Mugur Isarescu, are un mesaj clar pentru politicienii romani. intrebat, la Mamaia, in cadrul unui forum despre securitatea regionala, de perspectiva intrarii.

Oficial european: Grecia este pe cale sa devina o poveste de succes a crizei datoriilor din zona euro

Grecia este pe cale sa devina o poveste de succes a crizei datoriilor din zona euro, dar recastigarea increderii investitorilor va necesita angajamentul durabil pentru continuarea reformelor economice, a declarat marti seful fondului european de salvare, Klaus Regling, transmite Reuters.

Bulgaria si-a modificat planurile de aderare la zona euro

Cedand presiunilor venite de la Banca Centrala Europeana BCE) si Uniunea Europeana, Bulgaria va incerca anul viitor sa adere simultan la uniunea bancara si la ERM-2 mecanis-mul ratelor de schimb - n. r. ), anticamera zonei euro, a declarat recent ministrul bulgar de Finante, Vladislav Goranov, transmite Bloomberg, conform Agerpres.

Zona euro amana eliberarea transei pentru Grecia

Mecanismul European de Stabilitate ESM) - fondul de salvare al zonei euro - a decis, la finele saptamanii trecute, sa amane acordarea transei de un miliard de euro din cadrul programului de asistenta financiara destinat Greciei, deoarece asteapta confirmarea din partea autoritatilor de la Atena ca au fost indeplinite toate cerintele creditorilor internationali, conform Reuters.

ştiri din Economie

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2527 seconds )