Libnet.ro
UNICEF

01:06

iSense.Solutions: Aproape 30% dintre romanii din mediul urban vor face cumparaturi de Black Friday

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
iSense.Solutions: Aproape 30% dintre romanii din mediul urban vor face cumparaturi de Black Friday

Interesul pentru achizitionarea de produse cu ocazia Black Friday, care va avea loc pe 21 noiembrie, este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban, arata un studiu realizat de compania iSense. Solutions. Aproximativ 28% dintre locuitorii. continuă pe Wall-Street Ro

Studiu: De Black Friday 2014, aproape 30% din romanii care locuiesc la oras vor cumpara

Black Friday 2014 se deruleaza pe 21 noiembrie si se pare ca interesul pentru achizitionarea de produse este unul ridicat in randul consumatorilor din mediul urban. Conform studiului realizat de compania iSense. Solutions, 28% din locuitorii din mediul urban au afirmat ca vor face cumparaturi de Black Friday, in timp ce jumatate 54%) nu stie sigur daca vor cumpara, urmand sa ia o decizie in functie de promotiile existente. Vor achizitiona produse de Black Friday in special persoanele cu varsta cuprinsa [].

UPDATE. Camera Deputatilor: Convocarea lui Melescanu si Stanoevici de catre Comisia pentru romanii din strainatate NU respecta regulamentul Camerei

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

Comisia pentru romanii din strainatate se intalneste, miercuri, cu Melescanu si Stanoevici

Comisia pentru romanii din afara granitelor se va intalni, miercuri, cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici, ca sa discute despre desfasurarea votului in diaspora, in cel de-al doilea scrutin al alegerilor prezidentiale, relateaza Mediafax.

Mitinguri de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota.

Peste 5. 000 de persoane participa, sambata seara, la Cluj-Napoca, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au reusit sa voteze in primul tur al alegerilor prezidentiale, oamenii scandand si lozinci impotriva lui Victor Ponta si cerand demisia acestuia. Mitinguri de solidaritate se desfasoara si la Bucuresti si Timisoara.

Timisorenii au iesit in strada in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota

La Timisoara, peste o mie de persoane participa, sambata seara, la un miting de solidaritate cu romanii din diaspora, printre manifestanti aflandu-se si un batran de 93 de ani care a spus ca a venit sa manifesteze alaturi de tineri intrucat e impotriva comunistilor care l-au batut in 1958, .

Romanii din strainatate vor putea vota: Monitorul Oficial va tipari 800.000 de buletine pentru diaspora

Monitorul Oficial va tipari 20,9 milioane de buletine de vot, dintre care 800. 000 vor fi trimise la sectiile de votare din strainatate.

Pretul mobilei din lemn masiv va creste usor

Mobila din lemn masiv se va scumpi usor, ca urmare a cresterii cu 20-30% a pretului materiei prime, respectiv lemnele rasinoase, ne-a spus Bandi Tamas, directorul de vanzari al companiei Szel Mob.

Mii de oameni au iesit in strada, in semn de solidaritate cu romanii din diaspora care nu au putut vota in primul tur al prezidentialelor

Cateva mii de oameni au iesit in strada la Cluj Napoca, la o actiune care s-a vrut un imbold pentru mobilizarea la vot pentru turul doi al prezidentialelor. Oficial, la miting au luat parte reprezentanti ai.

Melescanu si Stanoevici vor avea, miercuri, o intrevedere cu Comisia pentru romanii din strainatate, pe tema votului din diaspora

Comisia pentru comunitatile de romani din afara granitelor tarii va avea, miercuri, o intrevedere cu ministrii Teodor Melescanu si Bogdan Stanoevici pe tema desfasurarii votului in diaspora in cel de-al.

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1938 seconds )