Libnet.ro
UNICEF

01:05

Ce isi doreste o fetita de 10 ani de la Mos Craciun. Lista care a devenit virala pe internet

Playtech Playtech,
Ce isi doreste o fetita de 10 ani de la Mos Craciun. Lista care a devenit virala pe internet

O fetita de 10 ani are asteptari foarte mari de la Mos Craciun, ba chiar a alcatuit o lista cu dorintepiperate la pret. Reactia fabuloasa a parintilor cand au vazut ce a dorit micuta lor de Craciun: Si-a iesit din minti. 10 ani, dar dorinte extrem de costisitoare. Lista unei fetite pentru Craciun l-ar putea . continuă pe Playtech

Orban, in Franta: 3.000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres in urmatorii 10 ani in Romania

Intrebat la ce s-a referit exact cand, in cadrul discutiilor cu reprezentantii mediului francez de afaceri, a vorbit despre investitiile din urmatorii 10 ani folosind termenul enormement, premierul Ludovic Orban a raspuns: 3. 000 de kilometri de autostrazi si drumuri expres.

Copil de 10 ani, refuzat in spitalul COVID din Timisoara: Mi s-a rupt sufletul pentru ca nu mai avem locuri

Numarul mare de cazuri de COVID i-a facut pe medicii Spitalului de Boli Infectioase Victor Babes din Timisoara sa refuze un copil de 10 ani. Dezvaluirea a fost facuta chiar de managerul unitatii medicale intr-o emisiune televizata.

Nicole Kidman l-a implorat pe Tom Cruise sa n-o paraseasca dupa 10 ani de mariaj: Eram fericiti impreuna. Actrita face noi dezvaluiri despre divort

Actuala sotie a lui Keith Urban dezgroapa trecutul si face noi marturisiri la aproape 20 de ani de la divortul de Tom Cruise. Ea sustine ca l-a implorat pe actor sa nu divorteze, dar el a fost de neclintit in decizia lui de-a pune capat casniciei de 10 ani cu ea. Iar socul divortului i-a cauzat un avort spontan traumatizant actritei.

Seful Spitalului Victor Babes din Timisoara: Noi am refuzat un copil de 10 ani si ni s-a rupt sufletul pentru ca nu mai avem locuri

Medicul Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babes din Timisoara, a tras un nou semnal de alarma cu privire la situatia din spitale, precizand ca nu mai are locuri pentru a trata toti oamenii.

VIDEO The Life Ahead: dupa 10 ani, Sophia Loren revine pe ecrane intr-un film pe Netflix

Sophia Loren este una dintre cele mai cunoscute vedete ale cinematografiei la nivel mondial si, dupa o pauza de un deceniu, va juca intr-un film pe Netflix. Multe dintre filmele care, in alte.

SEFUL SPITALULUI VICTOR BABES DIN TIMISOARA: Noi am refuzat un copil de 10 ani si ni s-a rupt sufletul pentru ca nu mai avem locuri

Medicul Cristian Oancea, managerul spitalului Victor Babes din Timisoara, a tras un nou semnal de alarma cu privire la situatia din spitale, precizand ca nu mai are locuri pentru a trata toti oamenii, relateaza Hotnews.

ştiri de la Playtech

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2403 seconds )