Libnet.ro
UNICEF

13:00

UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Adevărul Adevărul,
UE isi reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova si aloca aproape 15 milioane de euro

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize. continuă pe Adevărul

Comisia Europeana reia sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova

Comisia Europeana a reluat astazi sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize.

Comisia Europeana, multumita de noua putere de la Chisinau, reia dupa doi ani sprijinul bugetar acordat R. Moldova

Comisia Europeana a reluat marti sprijinul bugetar acordat Republicii Moldova, alocand suma de 14,54 milioane de euro pentru a sustine punerea in aplicare a Acordului de liber schimb UE-Moldova, finantarea programelor de educatie si formare profesionala si punerea in aplicare a Planului de actiune pentru liberalizarea regimului de vize, se arata intr-un comunicat al Executivului comunitar, citat de Agerpres.

Precizarile Politiei de Frontiera privind disparitia unui avion de mici dimensiuni pe teritoriul Republicii Moldova

Politia de Frontiera vine cu unele precizari si detalii pe cazul disparitiei unui avion de mici dimensiuni pe teritoriul Republicii Moldova. Avionul ar fi traversat sectorul trasnistrean al frontierei de stat moldo-ucrainene in regiunea satului Camarovca, pe 19 iulie curent, la ora 17:45.

ştiri din Economie

ştiri de la Adevărul

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2174 seconds )