Libnet.ro
UNICEF

22:16

ISJ: 52,55% din profesorii calaraseni vor sa se vaccineze anti-COVId-19

Adevărul Adevărul,
ISJ: 52,55% din profesorii calaraseni vor sa se vaccineze anti-COVId-19

Inspectorul Scolar Judetean Calarasi a anuntat ca 52,55% din personalul didactic de predare, 58,81% persoanal didactic auxiliar si 51,37% persoanl nedidactic au fost de acord sa se vaccineze anti-COVID-19. continuă pe Adevărul

Mai putin de jumatate dintre profesorii din judetul Iasi vor sa se vaccineze anti-COVID

Profesorii ieseni sunt inca reticenti in ceea ce priveste vaccinarea impotriva COVID-19, dar numarul celor care vor fi de acord va creste, crede presedintele USLIP Iasi.

De ce nu vor profesorii sa se vaccineze. Specialistii au dat verdictul surpriza

Pe data de 15 ianuarie a inceput faza a doua de vaccinare anti-covid, la nivel national. in aceasta etapa, conform autoritatilor, ar trebui sa inceapa vaccinarea cadrelor din sistemul de invatamant preuniversitar si universitar. Numai ca sunt probleme, numarul profesorilor care vor sa se vaccineze fiind unul foarte mic. Ministrul Sorin Cimpeanu spera la o .

Peste 45% din angajatii din invatamantul preuniversitar si aproape 60% din cel universitar vor sa se vaccineze impotriva COVID-19

Ministerul Educatiei a precizat, intr-uncomunicat de presa, ca 167. 977 de angajati din sistemulde invatamant isi declara, in prima etapa de consultare, disponibilitatea de.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:16

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2201 seconds )