Libnet.ro
UNICEF

22:45

Islamul, religia pacii...eterne - Charlie Hebdo starneste din nou controverse, in numarul dedicat atentatelor de la Barcelona (FOTO)

B1 B1,
 Islamul, religia pacii...eterne - Charlie Hebdo starneste din nou controverse, in numarul dedicat atentatelor de la Barcelona (FOTO)

Dupa atentatul terorist de la Barcelona in care au murit 15 persoane si aproximativ 150 de raniti, Charlie Hebdo ironizeaza din nou religia islamica. Pentru numarul aparut miercuri, 23 august,. continuă pe B1

Delia, din nou intr-o vacanta de cinci stele. Unde se relaxeaza artista

Delia este din nou intr-o vacanta de cinci stele. Cantareata si-a facut bagajele si a plecat intr-o destinatie de vis. Artista a ales sa se rasfete in Mykonos, insula preferata a.

Boureanu recidiveaza! Proaspat eliberat din arest, fostul parlamentar a comis-o din nou (VIDEO)

Cristian Boureanu nu s-a cumintit. Abia iesit din arest dupa scandalul monstru cu politia rutiera, fostul parlamentar a incalcat din nou legea. Aflat la volanul masinii, fostul deputat s-a plictisit.

Abia eliberat din inchisoare, Cristian Boureanu a comis-o din nou

Abia eliberat din inchisoare, unde a stat aproape doua luni, Cristian Boureanu o comite din nou. Si tot in trafic. Fostul deputat a taiat calea tramvaiului si a fost la un pas sa provoace un accident .

VIDEO. Gigi Becali ar putea ajunge din nou la puscarie, dupa ce l-a amenintat in direct pe directorul Penitenciarului Jilava. Reactia latifundiarului din Pipera

Sindicalistii din Administratia Nationala a Penitenciarelor FSANP) a cerut, luni, revocarea liberarii conditionate a lui Gheorghe Becali, intrucat acesta l-a amenintat pe directorului Penitenciarului Jilava.

Ultimul GONG! Celebrul Big Ben, redus la TACERE: Peste cati ani va bate din nou (VIDEO)

Celebrul clopot Big Ben din turnul cu ceas al Parlamentului britanic si una dintre atractiile capitalei britanice a rasunat pentru ultima data pentru urmatorii patru ani inainte de a intra in lucrari de.

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,213 seconds )