Libnet.ro
UNICEF

01:05

Islanda s-a incalzit pentru meciul decisiv cu Romania: doua victorii in cinci zile in SUA

Adevărul Adevărul,
Islanda s-a incalzit pentru meciul decisiv cu Romania: doua victorii in cinci zile in SUA

Islanda a reusit a doua victorie in cinci zile in cantonamentul de pregatire din Statele Unite. Chiar daca nu a avut la dispozitie tot lotul cu care va ataca barajul de calificare la Euro2020 cu Romania, selectionerul islandez a bifat doua victorii cu scor identic, 1-0, contra Canadei 15 ianuarie) si cu echipa din El Salvador duminica, 19 ianuarie). continuă pe Adevărul

VEZI cu cat iti VA CRESTE PENSIA in functie de ANUL in care te-ai pensionat! BANI MAI MULTI pentru pensionarii din ROMANIA!

Vesti bune pentru pensionarii din Romania! Pensiile vor creste de la 1 ianuarie 2020. Iata toate detaliile pe care trebuie sa le stie orice pensionar din Romania, pentru a sti daca se afla printre cei.

ACCIDENT CUMPLIT in Romania! Doua autoturisme s-au facut praf! BILANT TRAGIC

Un accident grav s-a produs luni in judetul Vrancea, pe raza localitatii Cotesti. Trei persoane au fost grav ranite in urma impactului dintre doua autoturisme. Din primele verificari ale politistil.

Klaus Iohannis, lovitura decisiva pentru alegerea primarilor in doua tururi. Cum ii lasa fara arme pe cei de la PSD

Klaus Iohannis a facut un anunt dur pentru alegerea primarilor in doua tururi. Ce a transmis luni, 20 ianuarie, presedintele? Cei din Partidul Social Democrat au cel mai mult de suferit. Klaus Iohannis, lovitura pentru alegerea primarilor in doua tururi Presedintele Romaniei a anuntat luni, 20 ianuarie, ca a solicitat sesiunea extraordinara pentru alegerea primarilor .

Cum va arata noul format al Champions League - in cautare de bani pentru granzi, UEFA studiaza doua variante

Amenintata de cluburile puternice cu o competitie separata de Champions League, UEFA a fost nevoita sa ia in considerare schimbarea Ligii Campionilor la fotbal. De ce? Pentru a genera si mai multe venituri pentru puterile Batranului Continent. Conform AS, forul european are de ales din doua variante posibile.

ştiri din Sport

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )