Libnet.ro
UNICEF

01:06

Israelul este pregatit sa plateasca pentru greseala din 2010, atunci cand a atacat o flotila umanitara turceasca

Antena3 Antena3,
Israelul este pregatit sa plateasca pentru greseala din 2010, atunci cand a atacat o flotila umanitara turceasca

Israel a oferit Turciei 20 de milioane de dolari drept compensatii materiale pentru familiile celor ucisi si raniti in atacul din 2010, asupra unei flotile de ambarcatiuni se se indrepta la momentul respectiv. continuă pe Antena3

Bursele europene au avut, anul acesta, cea mai slaba luna ianuarie din 2010

Bursele europene au scazut vineri, incheind cea mai slaba luna ianuarie din 2010 pana in prezent, in conditiile in care societati precum Electrolux AB sau Vedanta Resources Plc au raportat rezultate financiare dezamagitoare.

Ce ascunde referendumul pentru independenta din Gagauzia.

Un referendum bizar are loc in regiunea autonoma gagauza din sudul Republicii Moldova. Aproximativ 100. 000 de oameni sunt chemati sa raspunda daca Republica Moldova ar trebui sa opteze pentru Uniunea Europeana sau Uniunea Eurasiatica si daca Gagauzia ar trebui sa isi declare independenta. Gagauzia nu are un teritoriu contiguu, nu si-ar putea sustine independenta fara sprijin rusesc si nu poate pretinde sa impuna majoritatii o optiune de politica externa. Referendumul nu este decat o alta .

Hanescu a gasit vinovatii pentru rusinea din Ucraina

Victor Hanescu a pierdut ambele meciuri de simplu pe care le-a disputat la Dnepropetrovsk in meciul de Cupa Davis dintre Ucraina si Romania, dar cu toate acestea considera ca altii sunt vinovati pentru acest esec rusinos.

Familia Aureliei Ion va actiona statul in judecata daca nu sunt gasiti responsabilii pentru accidentul din Apuseni

Familia studentei care a murit in accidentul aviatic dinApuseni vrea sa fie gasiti vinovatii pentru tragedia petrecuta in urma cu unsprezece zile, amenintand ca altfel va actiona in judecata statul.

8 secrete pentru slabit din toate colturile lumii

Cum sa slabesti sanatos? Daca intrebarea asta te macina in ultima vreme afla ca nu esti singurul/a. Multi dintre cei care au acumulat kilograme in plus pentru ca nu s-au abtinut de la mancare, ajung la un moment.

ştiri de la Antena3

actualitate, 01:06

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )