Libnet.ro
UNICEF

09:30

Israelul a recunoscut: Am tras asupra unei SCOLI a ONU din Gaza, dar nu am omorat pe nimeni

Antena3 Antena3,
Israelul a recunoscut: Am tras asupra unei SCOLI a ONU din Gaza, dar nu am omorat pe nimeni

Armata israeliana a recunoscut, duminica, ca a tras un obuz de mortiera asupra unei scoli ONU din Fasia Gaza unde joi au murit 15 refugiati, asigurand in acelasi timp ca nimeni nu a fost ucis acolo, . continuă pe Antena3

Un militar israelian ucis de tiruri efectuate dinspre o cladire situata in apropierea unei scoli ONU

Un militar israelian a fost ucis, vineri, de tiruri efectuate dinspre o cladire situata in apropierea unei scoli ONU, in centrul Fasiei Gaza, informeaza AFP. Numarul militarilor israelieni ucisi de la 8 iulie,.

Israelul sustine ca nu a atacat scoala ONU din Fasia Gaza

Guvernul israelian a comunicat ca armata israeliana nu este implicata in atacul cu rachete care a vizat un adapost organizat intr-o scoala din Fasia Gaza administrata de ONU, serviciile de spionaj israeliene insistand ca obiectivul a fost atacat de.

UPDATE Surse medicale: 7 copii palestinieni, ucisi intr-un bombardament asupra unei tabere de refugiati din Gaza

Doi palestinieni, intre care si un copil in varsta de 4 ani, au fost ucisi luni dimineata, in nordul Fasiei Gaza, de un tir tras de un tanc israelian, primele decese inregistrate in ziua sarbatorii musulmane Fitr, au anuntat serviciile de salvare, potrivit AFP. Ora 17:51 Sapte copii palestinieni au fost ucisi luni intr-un bombardament asupra unei tabere de refugiati, au declarat surse medicale din orasul Gaza pentru AFP. Armata israeliana ii acuza pe teroristii din Gaza pentru decesul copiilor. Ora 13:58 Obama ii cere lui Netanyahu instalarea unui armistitiu umanitar neconditionat in Gaza.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2009 seconds )