Libnet.ro
UNICEF

18:30

Israelul a semnat Acordurile Avraam cu EAU si Bahrain, la Casa Alba. Donald Trump: Schimbam cursul istoriei Benjamin Netanyahu: Vor urma si alte tari (VIDEO)

B1 B1,
Israelul a semnat Acordurile Avraam cu EAU si Bahrain, la Casa Alba. Donald Trump: Schimbam cursul istoriei Benjamin Netanyahu: Vor urma si alte tari (VIDEO)

Clipe istoricela Casa Alba, intr-o victorie diplomatica incontestabila pentru administratia Trump, un semnal rasunator de pacesi un moment complicat din punct de vedere strategic pentru Iran. continuă pe B1

VIDEO Israelul semneaza acorduri de pace cu EAU si Bahrain Netanyahu: Este un moment istoric Ce surprize anunta Trump

Premierul Israelului, Benjamin Netanyahu, a semnat, marti, la Casa Alba, acordurile de pace cu Emiratele Arabe Unite si Bahrain. Aceasta zi reprezinta un moment istoric, vestind zorii pacii. , a declarat Netanyahu. Donald Trump a declarat ca si alte tari din Orientul Mijlociu vor sa ajunga la tratate similare, potrivit AFP.

Israelul isi pecetluieste acordurile istorice cu Emiratele Arabe Unite si Bahrain intr-o ceremonie la Casa Alba

Israelul semneaza marti, la Casa Alba, acorduri istorice cu Emiratele Arabe Unite EAU) si Bahrain care perturba echilibrele in Orientul Mijlociu, lucru pe care conteaza Donald Trump pentru a se prezenta drept un facator de pace cu sapte saptamani inaintea alegerilor prezidentiale americane, relateaza AFP.

Moment istoric la Casa Alba. Israel, Bahrein si Emiratele Arabe Unite isi normalizeaza relatiile

Israel, Emiratele Arabe Unite EAU) si Bahrein au semnat marti acorduri de normalizare a relatiilor,.

ştiri de la B1

actualitate, 18:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )