Libnet.ro
UNICEF

07:30

Istanbulul este zguduit de un nou atac. Doua persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-o moschee

România Liberă România Liberă,
Istanbulul este zguduit de un nou atac. Doua persoane au fost ranite dupa ce un individ a deschis focul intr-o moschee

Autoritatile turce sunt, din nou, in alerta dupa ce doua persoane au fost ranite intr-un nou atac armat la Istanbul, la moscheea Hasan Pasha din Alger. continuă pe România Liberă

inca un atac armat in Turcia: Doua persoane au fost ranite la o moschee din Istanbul

Doua persoane au fost ranite intr-un nou atac armat, de aceasta data la moscheea Hasan Pasha din Alger, care este situata in partea europeana a Istanbulului. Acesta este al doilea atac armat care zguduie metropola turca in ultima zi, dupa ce 39 de persoane si-au pierdut viata intr-un atac armat din clubul Reina, transmite Russia Today.

Un NOU ATAC ARMAT a avut loc la ISTANBUL! Atacatorul a reusit sa fuga!

Un nou atac armat a avut la Istanbul. De data aceasta, atacul a avut loc la o moschee, unde cel putin doua persoane au fost ranite, din primele informatii oferite de turkhabergazetesi. com. Atacatorul a fugit.

Accident grav in judetul Brasov. O masina a fost lovita de un camion, pe DN1, in dreptul localitatii Vladeni, iar doua persoane sunt incarcerate

Circulatia pe DN 1, in dreptul localitatii Vladeni din judetul Brasov, este ingreunata din cauza unui accident grav, doua persoane fiind incarcerate intr-o masina care s-a ciocnit cu un camion.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova. Circulatia tramvaielor, intrerupta aproximativ o ora

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova. Astfel, timp de 65 de minute, circulatia tramvaielor 1, 11, 25 si 47 a fost blocata, timp de 65 de minute, pe Soseaua Progresului.

Doua persoane, ranite intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul Rahova

Doua persoane au fost ranite, joi dupa-amiaza, intr-un accident de tramvai care a avut loc in cartierul bucurestean Rahova.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 07:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2386 seconds )