Libnet.ro
UNICEF

22:45

Isteria Pokemon GO a cuprins si Romania! Vanatorii de pokemoni umbla prin parcuri in cautare de creaturi (VIDEO)

B1 B1,
Isteria Pokemon GO a cuprins si Romania! Vanatorii de pokemoni umbla prin parcuri in cautare de creaturi (VIDEO)

La doua zile de la lansare, fanii aplicatiei au luat cu asalt strazile si parcurile. Noul joc pentru smartphone a devenit una dintre cele mai descarcate aplicatii din lume, cu milioane de instalari in mai pu. continuă pe B1

Isterie Pokemon GO in centrul Capitalei. Vanatorii de pokemoni au gasit un boschetar care dormea in tufisuri

Pokemon GO, jocul pentru telefoane mobile care a isterizat lumea occidentala, a devenit un fenomen si in Romania. Zeci de tineri s-au intalnit, duminica, in centrul Capitalei pentru a organiza o vanatoare de pokemoni.

Isteria Pokemon Go: Un barbat din Noua Zeelanda si-a dat demisia de la serviciu pentru a se dedica full time jocului

Jocul Pokemon Go a isterizat intreg mapamondul. Dupa mai multe cazuri in care oamenii s-au pierdut fie intr-un cimitir, fie intr-o mina dupa ce au ajuns acolo la vanatoare de pokemoni,.

Isteria Pokemon Go. Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari intre fanii Pokemon si membrii a doua grupari anti-islamiste (VIDEO)

Zeci de persoane au fost arestate in timpul unei confruntari atipice dintre fanii jocului Pokemon Go si miscarea Antifa versus membrii organizatiei Pegida, potrivit Russia Today. Bizara reuniune a devenit.

Isteria Pokemon Go ia amploare: Un francez a fost arestat dupa ce a intrat intr-o baza militara sa vaneze creaturi fictive

Jocul Pokemon Go a creat o adevarata istreie in lumea intreaga dupa ce oamenii sunt disperati sa prinda creaturile din desenele animate. Ultima intamplare ciudata in acest sens.

ştiri din High-tech

ştiri de la B1

actualitate, 22:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2246 seconds )