Libnet.ro
UNICEF

07:45

Istoria culturii in Sectorul 1

Ceaşca de Cultură Ceaşca de Cultură,
Istoria culturii in Sectorul 1

Centrul Cultural al Sectorului 1 Bucuresti continua proiectul cultural-educativ Istoria culturii in Sectorul 1 cu cel de-al doilea modul, intitulat SECTORUL 1 CATALIZATOR AL VALORILOR NATIONALE, care se va desfasura pe parcursul a cinci conferinte organizate in perioada 18 - 22 noiembrie 2019, la sediul din Piata Amzei nr. 13, intre orele 18 - . continuă pe Ceaşca de Cultură

Spectacol de exceptie la Centrul cultural UNESCO din Sectorul 4: Pe scena au urcat doua trupe de tineri actori(VIDEO)

Spectacol de exceptie la centrul cultural UNESCO din sectorul 4 al Capitalei. Pe scena au urcat, rand pe rand, doua trupe de tineri actori care s-au adresat publicului de toate varstele. Visul unei nopti de.

Spectacol la Centrul Cultural UNESCO din Sectorul 4: Reprezentatie de exceptie a tinerilor actori (VIDEO)

Inca un spectacol de exceptie la Centrul Cultural UNESCO din Sectorul 4 al Capitalei! Pe scena au urcat, rand pe rand, trupe de tineri actori care s-au adresat publicului de toate varstele. in lift. La capatul.

Sportivi de AUR. Premii pentru performanta in sport, acordate de Primaria Sectorului 5 si Centrul Cultural si pentru Tineret Stefan Iordache (VIDEO)

Performanta in sport a fost premiata luni seara in cadrul unui eveniment organizat de Centrul Cultural pentru Tineret Stefan Iordache. 47 de copii si 12 profesori ai Clubului Sportiv Steaua au urcat pe scena.

actualitate, 07:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2129 seconds )