Libnet.ro
UNICEF

06:15

Un istoric a gasit casa din Londra in care Shakespeare a scris Romeo si Julieta (FOTO)

B1 B1,
Un istoric a gasit casa din Londra in care Shakespeare a scris Romeo si Julieta (FOTO)

Dupa zece ani de cautari, un istoric a identificat locatia casei din Londra in care William Shakespeare a scris Romeo si Julieta, relateaza CNN. Potrivit unor evidente fiscale din anii 1597-1598, se stia. continuă pe B1

Casa din Londra unde Shakespeare a scris Romeo si Julieta a fost identificata

Un istoric de teatru a identificat casa din Londra a lui Shakespeare dupa un deceniu de cercetari. Se stia ca poetul si dramaturgul a locuit in zona centrala a Londrei, dar nu si locatia exacta. Aici a scris poetul Romeo si Julieta.

Un istoric sustine ca a identificat locul in care Shakespeare a scris Romeo si Julieta

Un istoric sustine ca a descoperit locatia exacta in care William Shakespeare a scris Romeo si Julieta, scriu The Independent si BBC, citate de Agerpres.

Digi 24: Soferii din Giurgiu care au trecut testul scris pentru permis, fara sa stie alfabetul. Cum au fost descoperiti

Sute de persoane din Bolintin, judetul Giurgiu, au permise de conducere, desi nu stiu sa scrie si sa citeasca. Din reteaua care dadea permise analfabetilor ar face parte politisti din cadrul Serviciului Permise Giurgiu si doi instructori care ii ajutau pe cei care dadeau spaga sa treaca examenul.

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut copilul

Solidaritate emotionanta a italienilor fata o mama romanca din Roma care si-a pierdut fiul de doar 11 ani, Antonio, decedat in urma unei crize respiratorii, in trafic. Autoritatile au deschis o ancheta pentru a elucida cauzele tragediei. Un grup de italieni a inceput o colecta pentru a ajuta financiar familia baiatului.

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax.

VIDEO Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar, cercetati in stare de libertate

Taximetristii din Galati care au batut cu bestialitate un tanar sunt cercetati in stare de libertate. Patru dintre cei implicati au fost audiati la Politie, dar politistii continua cercetarile pentru a-i depista si pe ceilalti agresori, potrivit Mediafax.

Un tanar roman a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Cati bani i-a cerut tanara

Un sucevean in varsta de 31 de ani a fost santajat de o fata din Maroc care l-a pus sa-si dea pantalonii jos pe webcam. Pe 1 aprilie, suceveanul a intrat pe un site unde sunt inregistrati mii de utilizatori.

Barbatul din Arad care racola eleve pe strada a fost gasit. Marturia unei adolescente: M-a intrebat daca doresc sa vin cu el pentru doua milioane

Un barbat, care ar fi ademenit eleve pe strada, spunandu-le ca le va oferi bani ca sa mearga cu el, a fost identificat de jandarmi. Incidentul s-a petrecut in fata unui liceu din.

E JALE mare in Romania! A fost gasita MOARTA, in propria casa! Din pacate, incepem ZIUA cu o VESTE TRISTA

O persoana in varsta de 82 de ani, din Barlad,a fost gasita decedata in propria casa.

HOROSCOP. Top femei din zodiac care ofera cele mai bune partide de amor! Sunt de neinlocuit

Iata care sunt femeile alaturi de care barbatii vor trai partide de amor memorabile. HOROSCOP Berbec. Femeia din aceasta zodie stie cum sa starneasca imaginatia unui barbat si are o.

ştiri de la B1

actualitate, 06:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2126 seconds )