Libnet.ro
UNICEF

22:00

Istoricul Adrian Majuru, la implinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor: Trebuie recuperata inteligenta mainilor si formarea profesionala

Adevărul Adevărul,
Istoricul Adrian Majuru, la implinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor: Trebuie recuperata inteligenta mainilor si formarea profesionala

Joi seara,Teatrellisarbatoreste 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane, de la ora 18:30, cu o dezbatere speciala, avandu-i ca invitati peConstantin Balaceanu-Stolnicisi peAdrian Majuru. Locurile pentru evenimentul cu intrare libera prin rezervare sunt deja epuizate. continuă pe Adevărul

160 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Lectia de patriotism a elevilor de la Scoala Alexandra Nechita Vaslui

Elevii si cadrele didactice ai Scolii Alexandra Nechita Vaslui nu au stat acasa de Mica Unire, alegand sa marcheze intr-un mod inedit Unirea Principatelor Romane.

Cat ii costa pe clujeni celebrarea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane

Implinirea a 160 de ani de la Unirea Munteniei cu Moldova va fi celebrata la Cluj cu ceremonii militare si religioase si cu o seara folclorica.

Doua expozitii dedicate implinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor. Sunt gazduite de Muzeul de Istorie din Galati

Ambele expozitii sunt gazduite de sectia Lapidarium a Muzeului Judetean de Istorie Paul Paltanea din Galati, iar dublul vernisaj va avea loc joi, 24 ianuarie 2019, de la ora 14. Intrarea publicului este libera.

24 IANUARIE: Cum este sarbatorita Unirea Principatelor la Bucuresti

24 IANUARIE Unirea Principatelor Romane. implinirea a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane va fi marcata joi, in Bucuresti, prin mai multe manifestari culturale, cuprinzand o sesiune de comunicari.

Unirea Ceausescu a facut-o. La mplinirea a 160 de ani de la Unire si a 101 de la nasterea lui Ceausescu. NC-oOPINIE

Pe 24 ianuarie serbam Unirea Principatelor de la 1859. Pe 26 ianuarie 1918 s-a nascut conducatorul Romaniei dintre 1965 si 1989. Datele care sunt apropiate si cei peste 40 de ani de comunism au condus la ideea acestui articol: Unirea Ceausescu a facut-o. Da! Cu pumnul sau mic, cu vointa sa nestramutata, cu mintea lui putina, sprijinit de slugarnicie, lasitate si frica. Cum a facut? Uite asa a facut.

FOTO Hotel Concordia, cladirea n care s-a pecetluit Unirea Principatelor n urma cu 160 de ani, n continuare n paragina

Hotelul Concordia, cladirea in care s-a pecetluit Unirea Principatelor in urma cu 160 de ani, este in continuare in stare avansata de degradare. Primaria Capitalei promitea anul trecut, pe 24 ianuarie, ca aceasta va fi reabilitata, dupa ce institutia a tinut legatura cu proprietarii, iar acestia vor depune in doua saptamani documentatia pentru autorizatia de construire. A mai trecut un an, insa, si, potrivit informatiilor transmise de municipalitate la solicitarea HotNews. ro, acestia nu au mai depus nimic.

Unirea Principatelor Romane de la 1859, sarbatorita la Muzeul Municipal

Primaria Municipiului Calarasi, in colaborare cu Muzeul Municipal Calarasi si Asociatia Nationala Cultul Eroilor Regina Maria-filiala Calarasi, a organizat manifestari dedicate implinirii a 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Evenimentul a avut loc in cadrul Muzeului Municipal Calarasi.

Unirea Principatelor Romane tine deschise muzeele din Dambovita

Joi, 24 ianuarie 2019 - cand este sarbatorita Unirea Principatelor Romane 24 ianuarie 1859) muzeele din cadrul Complexului National Muzeal Curtea Domneasca Targoviste vor fi deschise.

S-au implinit 160 de ani de la Unirea Principatelor Romane. Iohannis a depus o coroana la statuia lui Alexandru Ioan Cuza

Ziua Unirii Principatelor gaseste liderii politici mai dezbinati ca niciodata. De la Iasi, Klaus Iohannis a transmis un nou mesaj dur: Puterea pune in pericol viitorul tarii prin masuri dezastruoase. Joi,.

Membrii PSD au fost huiduiti la manifestarile organizate la Iasi pentru a marca Unirea Principatelor

Delegatia PSD a fost primita cu huiduieli la manifestarile dedicate Unirii Principatelor ce au avut loc in Piata Unirii din Iasi, multimea numindu-i pe politicieni tradatori.

ştiri din Cultura

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2134 seconds )