Libnet.ro
UNICEF

20:45

ISTORIE! E STIREA ANULUI! Ce a reusit Simona Halep in urma cu putin timp

Antena3 Antena3,
ISTORIE! E STIREA ANULUI! Ce a reusit Simona Halep in urma cu putin timp

Simona Halep-Jelena Ostapenko LIVE TEXT Halep a castigat primul set cu 6-2. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca a evoluat mai bine in meciul de vineri cu rusoaica Daria. continuă pe Antena3

VICTORIE COLOSALA pentru Simona Halep. in SFARSIT, a reusit asta

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep, numarul doi mondial, a invins-o in premiera pe rusoaica Maria Sarapova, cu 6-2, 6-2, miercuri, si s-a calificat in sferturile de finala ale.

FOTOGALERIE Simona Halep, noua regina a tenisului - Cele mai frumoase imagini ale partidei Halep vs Ostapenko

Simona Halep a reusit sambata o performanta uriasa, devenind a 25-a jucatoare care urca pe prima treapta in clasamentul WTA, dupa ce a invins-o pe letona Jelena Ostapenko, scor 6-2, 6-4, in semifinalele turneului de la Beijing. Simona este prima jucatoare din Romania care ajunge pe aceasta pozitie in ierarhia din circuitul feminin si a cincea care ocupa locul 1 in acest an.

Jelena Ostapenko, o nuca prea tare pentru Sorana Carstea! Simona Halep isi poate lua maine revansa dupa finala pierduta la Roland Garros

Sorana Carstea n-a reusit sa o urmeze pe Simona Halep in semifinalele turneului de la Beijing, ea find eliminata de Jelena Ostapenko.

Simona Halep o invinge pe Kasatkina si este la doi pasi de a ajunge Numarul 1 mondial

Simona Halep, locul 2 WTA si cap de serie numarul 2, s-a calificat in semifinalele China Open, dupa ce a invins-o, vineri, cu 6-2, 6-1, pe rusoaica Daria Kasatkina, locul 34 WTA. Simona Halep si-a luat astfel o frumoasa si meritata revansa in fata Dariei Kasatkina, dupa ce fusese invinsa cu acelasi scor, cu ceva mai mult de o saptamana in urma, la Wuhan.

WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Se actualizeaza.

VIDEO WTA Beijing: Simona Halep vs Daria Kasatkina 6-2, 6-1/ Halep, en-fanfare in semifinale - Aproape de nivelul maxim

Depasita categoric de Daria Kasatkina 34 WTA) la Wuhan, Simona Halep i-a intors favorul rusoaicei in oglinda 6-2, 6-1), numarul doi WTA calificandu-se in semifinalele de la Beijing Premier Mandatory). Halep a jucat perfect din punct de vedere tactic: si-a impus stilul de joc, s-a deplasat incredibil, a fost agresiva backhandul in lung de linie a fost la cote inalte) si nu i-a lasat nicio sansa jucatoarei care o depasea cu lejeritate cu doar cateva zile in urma. Pentru Simona urmeaza un duel cu invingatoarea sfertului Jelena Ostapenko vs Sorana Cirstea.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Beijing si va fi numarul unu mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va fi numarul unu mondial de luni, dupa ce s-a calificat astazi in finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6,38 milioane de dolari, in urma unei victorii cu 6-2, 6-4 in fata letonei Jelena Ostapenko.

Simona Halep s-a calificat in finala de la Beijing si va fi numarul unu mondial

Jucatoarea romana de tenis Simona Halep va fi numarul unu mondial de luni, dupa ce s-a calificat astazi in finala turneului WTA de la Beijing, dotat cu premii totale de 6,38 milioane de dolari, in urma unei victorii cu 6-2, 6-4 in fata letonei Jelena Ostapenko.

LIVE Text Simona Halep vs Daria Kasatkina 4-1

Invinsa categoric de Daria Kasatkina la Wuhan, in urma cu doar cateva zile, Simona Halep are acum sansa unei revanse in sferturile turneului Premier Mandatory de la Beijing. Meciul este in direct pe Digisport 2 si LiveText pe HotNews. ro.

Simona Halep-Jelena Ostapenko LIVE TEXT. La acest scor, Halep e NUMARUL 1 MONDIAL

Simona Halep-Jelena Ostapenko LIVE TEXT Halep a castigat primul set cu 6-2. Jucatoarea romana de tenis Simona Halep a declarat ca a evoluat mai bine in meciul de vineri cu rusoaica Daria.

ştiri din Sport

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2105 seconds )