Libnet.ro
UNICEF

15:00

Istorie! Tottenham calificata in prima finala de Liga Campionilor

Online Sport Online Sport,
Istorie! Tottenham calificata in prima finala de Liga Campionilor

Performanta uriasa pentru Tottenham Hotspur, echipa care s-a calificat in premiera in ultimul act al Ligii Campionilor. continuă pe Online Sport

Presa britanica, titluri euforice dupa calificarea miraculoasa a celor de la Liverpool in finala Ligii Campionilor

Performanta echipei Liverpool, care a reusit sa se califice in finala Ligii Campionilor dupa ce pierduse meciul tur la scor de neprezentare, a fost ridicata in slavi presa britanica.

Presa britanica, titluri bombastice dupa calificarea miraculoasa a celor de la Liverpool in finala Ligii Campionilor

Performanta echipei Liverpool, care a reusit sa se califice in finala Ligii Campionilor dupa ce pierduse meciul tur la scor de neprezentare, a fost ridicata in slavi presa britanica.

Liverpool este in finala Ligii Campionilor: Revenire de senzatie impotriva Barcelonei. Cormoranii au castigat cu 4-0 dupa ce pierduse 0-3 in tur

Liverpool scrie istorie si se califica in finala Ligii Campionilor dupa o revenire de senzatie in semifinalele Ligii Campionilor impotriva Barcelonei. invinsi cu 3-0 pe taram catalan, cormoranii au facut un.

Miracol pe Anfield! Liverpool in finala Ligii Campionilor dupa 4-0 cu Barcelona

Liverpool continua sa fie echipa revenirilor imposibile in Liga Campionilor. Dupa 0-3 in turul de pe Nou Camp, Liverpool a castigat cu 4-0 in fata Barcelonei la retur si va disputa pentru al doilea an consecutiv finala competitiei.

FOTO Romanca desemnata sa arbitreze finala Ligii Campionilor la fotbal feminin. Este considerata una dintre cele mai bune din Europa

Petruta Iugulescu a demonstrat, de cativa ani, ca este in topul arbitrilor din Europa. Ea a fost delegata de UEFA sa oficieze in finala Ligii Campionilor la fotbal feminin, dintre Olympique Lyon si FC Barcelona, care se va disputa pe 18 mai, la Budapesta.

Gest fara precendent al lui Sergio Busquets pentru fanii Barcelonei, dupa eliminarea din Liga Campionilor

Sergio Busquets, titular si integralist in meciul pierdut de echipa sa, Barcelona, 0-4, in semifinala cu Liverpool din Liga Campionilor a cerut scuze fanilor catalani.

LIGA CAMPIONILOR Semifinale de peste trei miliarde de euro

Numele finalistelor actualei editii a Ligii Campionilor vor fi cunoscute in mai putin de 48 de ore. Avand in vedere rezultatele din partidele tur se poate anticipa o finala Ajax Amsterdam - Barcelona, dar chiar si la acest nivel s-au mai vazut rasturnari de situatie.

ştiri de la Online Sport

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2163 seconds )