Libnet.ro
UNICEF

21:15

Italia, 107 morti din cauza Covid-19 si peste 3.000 de imbolnaviri: Trebuie sa ne pregatim pentru cele mai complicate doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial

B1 B1,
Italia, 107 morti din cauza Covid-19 si peste 3.000 de imbolnaviri: Trebuie sa ne pregatim pentru cele mai complicate doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial

Italia trebuie sa se pregateasca pentru cele mai complicate de doua luni de dupa incheierea celui de-Al Doilea Razboi Mondial, a afirmat dr. Giovanni di Perri, un renumit virolog din Torino, potrivit. continuă pe B1

Google da acces gratuit la cateva aplicatii pentru a ajuta angajatii si studentii izolati la domiciliu din cauza coronavirusului

Google propune cateva instrumente de lucru pentru cei izolati la domiciliu din cauza COVID19, in special angajati, antreprenori sau elevi si studenti, care sa-i ajute sa colaboreze si sa munceasca de acasa pentru care va oferi acces gratuit, incepand cu aceasta saptamana.

Bilantul epidemiei de coronavirus a ajuns la 107 morti in Italia. Cati pacienti s-au vindecat

Bilantul epidemiei Covid-19 a ajuns la 107 morti in Italia, iar numarul total al infectiilor este de 3. 089, anunta autoritatile, citate de cotidianul Corriere della Sera.

Madalina Ghenea, blocata in Italia din cauza CORONAVIRUSULUI

Madalina Ghenea a ratat un moment important din cariera sa de actrita. Frumoasa bruneta nu a putut ajunge la premiera filmului Urma, ce a avut loc la Bucuresti, fiind blocata in Italia din cauza epidemiei.

Conferinta pe teme economice din Italia, amanata cu sapte luni din cauza coronavirusului. La eveniment trebuia sa vina si Papa Francisc

O conferinta pe teme economice din Italia, la care urma sa participe Papa Francisc si reprezentanti din 115 tari a fost amanata cu sapte luni din cauza coronavirusului.

Ce este inversiunea termica. Cum ii afecteaza pe bucurestenii care sufera din cauza poluarii

Observatorii independenti ai poluarii zilnice care se inregistreaza in Bucuresti suspecteaza de mai multi ani ca valorile record ale poluarii, ce explodeaza in special pe timpul noptii sau in timpul weekend-ului, au drept cauza, spun unii oficiali, arderile ilegale de deseuri. Duminica seara si luni dimineata, 1-2 martie, s-a atins apogeul, depasirile fiind de peste .

Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea. Schimb dur de replici intre doua nume grele din partid

Sorina Pintea, fostul Ministru la Sanatate, dupa ce si-a pierdut portofoliul din guvernarea PSD, s-a intors la Baia Mare ca director al spitalului din localitate. Procurorii DNA au avut suspiciuni asupra fostului ministru de luare de mita, iar acum este in arest timp de 30 de zile. Cutremur in PSD din cauza Sorinei Pintea Situatia .

Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip. Ce acuzatii dure i se aduc

Felicia Filip este recunoscuta ca una din cela mai mari soprane ale scenei lirice romanesti, dar si ca promotoarea si managerul institutiei Opera Comica pentru Copii. De curand, insa, a intrat in vizorul iubitorilor de caini si s-a trezit intr-un adevarat scandal mediatic. Scandal urias din cauza sopranei Felicia Filip Felicia Filip a fost acuzata .

DIN CAUZA EPIDEMIEI DE CORONAVIRUS: Turismul din UE pierde un miliard de euro pe luna

Sectorul turistic din Uniunea Europeana UE) a pierdut aproape doua milioane de innoptari de la inceputul lunii ianuarie din cauza absentei chinezilor, iar aceasta presupune un cost de un miliard de euro pe luna, a declarat, luni, comisarul european pentru piata interna, Thierry Breton, citat de EFE.

AGENTIILE DE PRESA: Lufthansa anuleaza 7.100 de zboruri pana la finele lunii martie, din cauza scaderii cererii

Grupul aerian Lufthansa a anuntat joi ca va anula 7. 100 de zboruri pana la finele lunii martie din cauza diminuarii cererii ca urmare a propagarii coronavirusului, relateaza agentia EFE.

Prima companie aeriana care intra in faliment din cauza coronavirusului

Frica de coronavirus incepe sa faca ravagii si printre transportatorii aerieni, o companie intrand deja in faliment din cauza cererii tot mai mici de calatorii.

ştiri de la B1

actualitate, 21:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2191 seconds )