Libnet.ro
UNICEF

06:45

Italia ameninta Uniunea Europeana cu suspendarea fondurilor, din cauza migrantilor

Antena3 Antena3,
Italia ameninta Uniunea Europeana cu suspendarea fondurilor, din cauza migrantilor

Italia ameninta ca va suspenda contributia la bugetul Uniunii Europene daca alte tari nu vor accepta sa preia imigranti ilegali, salvati din Marea Mediterana de o nava italiana. Avertismentul vine de la. continuă pe Antena3

Romania si Bulgaria au cele mai scazute preturidin Uniunea Europeana

Nivelul preturilor la bunurile si serviciile de consum in Romania erau in anul 2017 cu 52% sub media din Uniunea Europeana, un nivel mai scazut in randul statelor membre fiind inregistrat doar in Bulgaria,.

Uniunea Europeana vrea sa penalizeze extremismul online cu amenzi

Uniunea Europeana lucreaza la un proiect de lege care ar putea amenda destul de agresiv retelele de socializare si site-urile de orice fel care gazduiesc postarile extremiste sau materiale editoariale care incita la violenta. in ultimii ani, retelele de socializare au facut progrese semnificative in eliminarea postarilor problematice care au fost raportate ca incalcand termenii [].

Ce i-au facut doctorii este de neiertat. Va suferi o viata intreaga din cauza greselii lor

O femeie din Iowa pretinde ca un doctor i-a indepartat incorect rinichiul, iar interventia chirurgicala gresita a dus la o boala incurabila. Dena Knapp spune ca ar fi trebuit sa faca o.

Apple va pierde o gramada de bani din cauza Netflix

Prin intermediul celei mai recente actualizari pentru Netflix, creatorii serviciului de streaming incearca sa priveze Apple de 30% din valoarea abonamentelor. Conform celor de la TechCrunch, Netflix a inceput un experiment in 33 de tari in care este disponibil. Testul implica schimbare metodei de plata a abonamentului la serviciul de streaming, in asa fel incat [].

ştiri de la Antena3

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2221 seconds )