Libnet.ro
UNICEF

11:46

Italia: aproape 31.000 de decese de noul coronavirus. Numarul cazurilor noi s-a dublat in ultimele 24 de ore fata de ultimul bilant zilnic

Adevărul Adevărul,
Italia: aproape 31.000 de decese de noul coronavirus. Numarul cazurilor noi s-a dublat in ultimele 24 de ore fata de ultimul bilant zilnic

Autoritatile italiene au anuntat, marti seara, 172 de decese in ultimele 24 de ore. A fost depistat un nou caz la fiecare 68 de teste efectuate. continuă pe Adevărul

Un politist de penitenciare de la Targu-Mures, confirmat cu noul coronavirus. Numarul angajatilor ANP infectati ajunge la 18

Un angajat al Penitenciarului Targu-Mures a fost confirmat pozitiv la testul efectuat pentru SARS-CoV-2, acesta aflandu-se la domiciliu din data de 3 mai, a informat Administratia Nationala a Penitenciarelor ANP). in momentul de fata, numarul politistilor de penitenciare confirmati cu noul coronavirus a ajuns la 18.

Covid-19 |Numarul cazurilor noi de persoane infectate a scazut cu 16% in Romania

Un numar de 190 de noi cazuri de persoane infectate cu noul coronavirus au fost inregistrate in Romania, in scadere cu 16% de la ultima informare de luni, cand au fost 226 de cazuri noi. Astfel, numarul de imbolnaviri a ajuns la 15. 778, a anuntat.

Romania trece de pragul psihologic de 15.000 de imbolnaviri COVID-19. inca 320 persoane au fost infectate cu noul coronavirus, bilantul ajunge la 15.131

Bilantul total al persoanelor infectate in Romania cu noul coronavirus a ajuns, sambata, la 15. 131 de cazuri, dupa ce in ultimele 24 de ore au fost confirmate alte 320 de imbolnaviri. in acelasi timp sunt inregistrate 926 de decese.

Spania. Cel mai mic bilant al contaminarilor zilnice cu noul coronavirus din ultimele doua luni

Numarul zilnic al contaminarilor cu noul coronavirus in Spania a atins marti cel scazut nivel din ultimele doua luni, a anuntat Ministerul spaniol al Sanatatii, relateaza Reuters.

inca zece romani infectati cu noul coronavirus au murit

Inca 10 persoane au decedat in Romania din cauza noului coronavirus, numarul total ajungand la 982, .

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. Au murit inca doua femei. Cati au fost infectati

Noul coronavirus, situatia la zi in judetul Hunedoara. inca doua femei care suferau de afectiuni grave, dar au fost diagnosticate si cu Covid 19 au decedat.

Noul coronavirus a ajuns la Kremlin. Purtatorul de cuvant al lui Putin este bolnav de Covid-19

Purtatorul de cuvant al Kremlinului, Dmitri Peskov, a anuntat marti ca a fost testat pozitiv cu noul coronavirus, relateaza presa internationala.

Pacient supect de infectare cu noul coronavirus, fugit din spital pe geamul salonului

Un barbat suspectat de infectare cu noul coronavirus a fugit din Spitalul Judetean de Urgentaa Targu. Acesta a fost prins, apoi, intr-un taxi.

Pe fondul unor tensiuni legate de noul coronavirus, China a suspendat o parte din importurile de carne de vita din Australia

China a suspendat marti importurile de carne de vita de la patru mari furnizori din Australia, intr-un context de tensiuni politice cu Canberra, care reclama deschiderea unei anchete asupra felului in care Beijingul a gestionat criza de sanatate cauzata de noul coronavirus, transmite AFP.

Linie telefonica de asistenta psihologica pentru persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus

Serviciul de Telecomunicatii Speciale se alatura initiativei lansate de Emotional Intelligence Research Association EmIRA) si sprijinite de Telekom Romania de a pune la dispozitie Linia de Consiliere Psihologica si Suport Emotional persoanele afectate de epidemia de noul coronavirus.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:46

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,3204 seconds )