Libnet.ro
UNICEF

16:30

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie - ministrul Sanatatii

Hotnews Hotnews,
 Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie - ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o noua explozie a cazurilor de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, scrie AFP. continuă pe Hotnews

MINISTRUL ITALIAN AL SANATATII: Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie

Italia, care incearca sa opreasca o relansare a pandemiei de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie.

Italia va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor in septembrie, afirma ministrul Sanatatii

Italia, care incearca sa opreasca o relansare a pandemiei de coronavirus, va face sacrificiile necesare pentru a garanta deschiderea scolilor la mijlocul lunii septembrie, a afirmat ministrul Sanatatii, Roberto Speranza, ingrijorat de inmultirea contaminarilor in randul tinerilor, relateaza AFP, conform Agerpres.

Zambetele peste desert si improbabila solidaritate (cateva ganduri despre deschiderea scolilor)

V-au spus cu un zambet hotarat ca scoala va in-ce-pe pe 14-septembrie! Cu-copiii-in-clase. Ca asa e normal. Ca numai ce se desfasoara asa este scoala. Ca totul e sub control. Ca e o ocazie sa ne modernizam. Sa descentralizam. V-au spus-o privindu-va in ochi. Tare. Limpede. Clar. Sa-ca-dat. Si cei mai multi i-ati crezut. Pentru ca ati vrut sa-i credeti.

Antonia recunoaste: ce face in dormitor pentru a il tine pe Alex Velea langa ea!

Este considerata cea mai frumoasa artista din Romania, are trei copii minunati si un iubit care o adora. Antonia, caci despre ea este vorba, recunoaste ce face pentru a-l tine pe Alex Velea langa ea. Antonia vorbeste deschis despre relatia pe care o are cu Alex Velea Antonia si Alex Velea formeaza, de cativa ani, .

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2279 seconds )