Libnet.ro
UNICEF

19:30

Italia: O fetita in varsta de doi ani, internata in stare grava, din cauza dietei vegetariene la care era suspusa de parinti

B1 B1,
Italia: O fetita in varsta de doi ani, internata in stare grava, din cauza dietei vegetariene la care era suspusa de parinti

O fetita in varsta de doi ani, din Italia, a fost internata in spitalpentru ca a ajuns sa sufere de malnutritie din cauza dietei vegetariene la care a fost supusa de parintii ei care au. continuă pe B1

O fetita in varsta de 13 ani, aflata in vacanta, a ajuns la spital dupa ce a fost ranita de un urs in Busteni

O fetita in varsta de 13 ani, venita cu familia in zona de camping de pe Valea Cerbului din Busteni, a fost ranita, vineri dimineata, de un urs, care a sfasiat cortul in care dormea, transmite Mediafax.

Explozia unui cauciuc a provocat moartea unui sofer brailean. Alte sase persoane au ajuns la spital, trei dintre acestea fiind in stare grava

Un grav accident de circulatie s-a produs, in seara zilei de marti, 29 iunie, pe DN 2B Braila - Buzau, in apropiere de intrarea in municipiul Braila. Un autoturism Matiz a patruns pe contrasens, izbind frontal o masina de teren Mitsubishi. Soferul Matizului a decedat, iar alte sase persoane au ajuns la spital, trei dintre acestea fiind in stare grava.

Inuman! Un barbat in stare grava, lasat sa zaca timp de sapte zile in fata spitalului

Caz socant in Capitala. Un barbat in stare grava a fost lasat sa zaca zile intregi in fata unitatii de primiri urgente a Spitalului Universitar din Bucuresti, fara ca nimeni sa se intereseze de soarta sa.

VIDEO Autostrada Lugoj - Deva, filmata din avion. Cat au lucrat constructorii in doi ani pe santierul de 70 de kilometri

Lucrarile pe cele trei loturi aflate in constructie din viitoarea Autostrada Lugoj - Deva aveau ca termen de finalizare luna mai a acestui an, insa pana in prezent stadiul de executie al proiectului este de aproximativ 50 la suta. Filmarile aeriene realizate recent pe cele trei tronsoane arata cat au lucrat constructorii in ultimii doi ani.

Bitdefender: Institutiile romanesti din opt tari au fost in ultimii doi ani tinta unui atac cibernetic

Birourile unor institutii romanesti din opt tari, inclusiv cele din Rusia, au fost in ultimii doi ani tinta unui atac cibernetic avansat si persistent, amenintarea denumita Pacifier vizand obtinerea unui acces neautorizat la sistemele.

CRONOLOGIE. Atentatele teroriste care au zguduit Turcia in ultimii doi ani

Opt atentate, in care si-au pierdut viata sute de oameni, revendicate de PKK sau Statul Islamic, au zguduit Turcia in ultimii doi ani, arata o cronologie realizata de BBC.

Suspendata timp de doi ani pentru dopaj, Maria Sarapova si-a descoperit o noua pasiune: Abia astept sa incep asta!

Maria Sarapova a fost suspendata pentru doi ani de Federatia Internationala si daca decizia va ramane definitiva ea nu va avea voie sa joace in competitii pana in ianuarie 2018.

O fetita de 13 ani a fost ranita de un URS, la Gura Diham

O fetita de 13 ani a fost ranita, in noaptea de joi spre vineri, de un urs care ar fi incercat sa sara peste cortul in care se afla minora si care era campat in zona Valea Cerbului, spre Gura Diham.

ştiri de la B1

actualitate, 19:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2139 seconds )