Libnet.ro
UNICEF

14:45

Italia inaspreste din nou masurile vizand limitarea raspandirii epidemiei

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Italia inaspreste din nou masurile vizand limitarea raspandirii epidemiei

Italia inaspreste din nou regulile destinate combaterii pandemiei noului coronavirus din cauza cresterii numarului cazurilor de infectare, desemnand incepand de duminica trei zone drept asa-numite zone rosii, a anuntat sambata ministrul sanatatii Roberto Speranza, informeaza dpa. continuă pe Ziarul Bursa

Italia inaspreste din nou masurile sanitare pentru combaterea pandmiei. in Lombardia, Sicilia si Bolzano oamenilor li s-a impus sa nu isi paraseasca locuintele decat pentru cumparaturi si munca

Italia inaspreste din nou regulile menite sa combata efectele pandemiei de COVID-19. in conditiile in care au fost inregistrate cresteri ale numarului de persoane infectate cu SARS-CoV-2, trei regiuni din.

Coronavirus: Italia inaspreste din nou restrictiile. Trei zone rosii

Italia inaspreste din nou restrictiile in contextul pandemiei de COVID-19, din cauza cresterii numarului cazurilor, iar de duminica trei zone sunt desemnate drept asa-numite zone rosii, a anuntat ministrul sanatatii Roberto Speranza, informeaza dpa.

Grecia relaxeaza din 18 ianuarie restrictiile impuse pentru limitarea raspandirii COVID-19

Grecia va incepe din 18 ianuarie sa relaxeze restrictiile impuse pentru limitarea raspandirii COVID-19, permitand regiunilor cu rate mici de infectare sa primeasca din nou clienti, transmite dpa.

Cristi Borcea a ajuns din nou la tribunal. Ce probleme mai are acum, momente delicate pentru afacerist

Recent Cristi Borcea trecea prin momente grele, fiind infectat cu COVID-19. Acum se pare ca are alte probleme. Surse spun ca fosta sotie, Mihaela Borcea, si omul de afaceri au fost chemati in instanta. Totul este legat de scandalul terenurilor din Constanta. Cristi Borcea, din nou chemat in instanta Surse judiciare relateaza faptul ca atat .

Procurorul Doru Stoica, care a clasat partial dosarul 10 august, cere din nou sa se pensioneze

Procurorul DIICOT Doru Stoica, cel care a clasat partial dosarul 10 august, inainte ca solutia sa sa fie infirmata de conducerea parchetului, cere din nou sa se pensioneze. Acesta mai facuse o cerere de pensionare, la inceputul anului 2020, inainte sa renunte la ea. intre timp, a clasat partial dosarul 10 august, intr-o solutie care a starnit ample polemici si in cuprinsul careia protestatarii din Piata Victoriei au fost comparati cu o cultura iremediabil compromisa, care trebuie intoarsa la stadiul de brazda.

Bianca Dragusanu se marita din nou?! Informatii de ultima ora despre relatia cu Gabi Badalau

Se zvoneste o nunta mare si controversata in showbiz-ul romanesc?! Informatiile de ultima ora arata ca Bianca Dragusanu si Gabi Badalau au ganduri mai mari decat ar fi crezut fanii ambilor vedete. Ce se petrece intre cei doi? Bianca Dragusanu, mireasa pentru a treia oara?! Ce s-a aflat despre relatia dintre ea si Gabi Badalau? .

Cyberpunk 2077, din nou sub reflector: creatorul isi cere scuze pentru dezastru

Cyberpunk 2077 este unul dintre cele mai bune si cele mai proaste jocuri din ultimul deceniu. Din acest motiv, co-fondatorul studiului CD Projekt Red a decis sa-si ceara scuze. Cyberpunk 2077 a.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )