Libnet.ro
UNICEF

06:30

Italia va da o lege care prevede neacceptarea copiilor nevaccinati in scolile de stat

B1 B1,
Italia va da o lege care prevede neacceptarea copiilor nevaccinati in scolile de stat

Ministrul Sanatatii din Italia, Beatrice Lorenzin, a anuntat ca elevii nevaccinati corespunzator nu vor putea sa invete in scolile de stat. Aceasta a mai spus ca aceasta masura a fost mai. continuă pe B1

Italia va da o lege care nu le va permite scolarilor nevaccinati corespunzator sa invete in scolile de stat

Dupa o miscare similara din partea Australiei, ministrul italian al Sanatatii, Beatrice Lorenzin,a anuntat ca niciun copil nevaccinat adecvat nu va avea voie sa fie elevul unei scoli de stat. In urma unei intalniri a cabinetului, aceasta a declarat reporterilor ca propunerea sa a fost discutata de ministri si ca, pana la sfarsitul saptamanii viitoare, va deveni lege, informeazaiflscience. com.

FOTO. Protest de amploare la Moscova, impotriva unui proiect de urbanism care prevede mutarea a sute de mii de locuitori

Mii de persoane au protestat, duminica, la Moscova, in semn de nemultumire fata de un proiect de urbanism care prevede mutarea a sute de mii de locuitori ai capitalei. in acest context, protestatarii au denuntat o lipsa de respect a autoritatilor fata de proprietatea privata.

VIDEO Mii de manifestanti la Moscova impotriva unui plan de urbanism care prevede mutarea a sute de mii de locuitori

Mii de manifestanti protestau duminica la Moscova fata de un important plan de urbanism care prevede mutarea a sute de mii de locuitori ai capitalei ruse si care simbolizeaza, in opinia criticilor lui, lipsa de respect a autoritatilor fata de proprietatea privata, relateaza News. ro citand AFP.

ştiri de la B1

actualitate, 06:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )