Libnet.ro
UNICEF

23:00

Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Antena3 Antena3,
Italia ar putea fi sanctionata de Comisia Europeana din cauza unor suspiciuni privind segregarea pe criterii etnice

Comisia Europeana ar putea initia o procedura de sanctionare a Italiei din cauza politicilor privind spatiile locative alocate romilor, existand suspiciuni de segregare pe criterii etnice, anunta organizatia. continuă pe Antena3

BCR: Cursul de schimb ar putea depasi 4,6 lei/euro in 2015 din cauza unor posibile tensiuni politice

Cursul de schimb s-ar putea deprecia peste 4,5-4,6 lei/euro anul viitor, pe fondul unor posibile tensiuni politice in urma reimpartirii puterii in Parlament dupa alegerile prezidentiale, considera analistii BCR, care noteaza ca interventiile bancii centrale vor atenua scaderea leului.

ARGENTINA: Presedintele Cristina Kirchner, spitalizat din cauza unei febre

Kirchner s-a aflat intr-un concediu de doua zile si in iulie, din cauza unor dureri in gat si unei laringite. Concediul a fost prelungit timp de peste o saptamana.

DOCUMENT Comisia Europeana revizuieste in jos prognoza de crestere pentru Romania: 2% in anul 2014, din cauza scaderii investitiilor

Romania va avea o crestere economica de 2% in anul 2014, potrivit Prognozei de toamna emise marti de Comisia Europeana, care revizuieste in jos estimarile precedente pentru tara noastra, ca urmare a scaderii investitiilor. Pe 5 mai, in Prognoza de primavara, Comisia Europeana estima ca Romania va avea o crestere a produsului intern brut de 2,5% in anul 2014.

DOCUMENT Comisia Europeana critica dur proiectul Programului National de Dezvoltare Rurala 2014-2020, propus de Guvernul de la Bucuresti

Comisia Europeana cere Guvernului de la Bucuresti sa revizuiasca proiectul in baza caruia vom primi fondurile europene pentru agricultura. 97% din ferme sunt excluse in mod efectiv de la posibilitatea de a accesa fonduri, acuza autoritatile de la Bruxelles.

Comisia Europeana previne Guvernul ca fara cresterea taxelor sau reducerea cheltuielilor deficitul urca la 2,8% PIB

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, apreciaza Comisia Europeana, cu 10 miliarde lei peste tinta, scrie Mediafax.

Comisia Europeana crede ca Romania a iesit din recesiune in trimestrul al treilea

Produsul Intern Brut al Romaniei a crescut cu 1% in trimestrul al treilea fata de trimestrul anterior, ceea ce inseamna ca tara a iesit din recesiunea tehnica in care a intrat la jumatatea anului, estimeaza Comisia Europeana CE).

Factura pomenilor electorale. Comisia Europeana avertizeaza ca ne paste o crestere a taxelor

Guvernul va fi nevoit sa creasca taxe sau sa taie cheltuieli pentru a compensa scaderile de venituri prognozate in 2015 din reducerea CAS, a taxei pe stalp si a accizelor, in caz contrar urmand ca deficitul bugetar sa urce la 2,8% din PIB, de la 2,1% din PB in acest an, apreciaza Comisia Europeana.

Economia merge mai incet: Comisia Europeana a redus estimarea de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana CE) a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie, potrivit prognozei economice de toamna.

Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, anticipand un avans anual de 2%, fata de o crestere de 2,8% estimata in iunie. Ritmul cresterii economice s-a.

Comisia Europeana a redus prognoza de crestere economica a Romaniei in acest an, de la 2,8% la 2%

Comisia Europeana a redus semnificativ prognoza privind evolutia PIB-ului Romaniei in acest an, ca urmare a incetinirii cresterii in cel de-al doilea trimestru, anticipand un avans anual de 2%, fata de o.

ştiri de la Antena3

actualitate, 23:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,1944 seconds )